Hjelp meg å velge!

Jeg har lenge snakket om at designet på bloggen skal endres. Friskere og nyere farger skal inn, jeg skal ta nye bilder om ikke så lenge, og i tillegg bygger jeg en kurs-side som skal minne om bloggen i farger og design. Jeg står mellom to ulike fargekombinasjoner og jeg klarer ikke helt å velge! Det er ikke lett dette for det er mange aspekter å tenke på. Bloggen min er rettet mot kvinner (VELDIG glad for de mennene som stikker innom) mellom 26-48 ca, den skal være innbydende og ha energi over seg. Jeg har mye energi selv og derfor ønsker jeg at dette skal gjenspeiles i bloggen.

Privat elsker jeg lilla og oransj. Det er to av mine absolutte favoritter. Derfor har jeg spurt på min facebookside om hva de ville valgt av farger og heldigvis har vennene mine der engasjert seg. Virkelig engasjert seg! Inspirasjonshuset på Hamar kom med en liten kommentar og vips så endret jeg lilla til turkis, en annen av mine favorittfarger som jeg glemte litt i det hele. Hva synes du?

trinegrungfarger3

trinegrungfarger2

trinegrungfarger4

Eller ender vi opp med en friskere lilla sammen med den oransje? Jeg klarer ikke å bestemme meg, hva likte du best?

trinegrungfarger5

Den siste, nummer tre, har endret litt på turkisen og oransjen. Jeg har ikke peiling på farger og kombinasjonen men kanskje noen blogglesere har? Hva tenker du, 1,2 eller 3?  Jeg har min favoritt men røper den ikke enda 😉

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:13:13+00:00 21. januar, 2013|Categories: OPPLEVELSER|Tags: |7 Comments

7 Kommentarer

 1. Janne 21. januar 2013 at 13:38 - Reply

  Velg nummer 2 du. Den er fin.

  • Trine Grung 21. januar 2013 at 17:52 - Reply

   Takk. Ingen av de er endelige, holder på å trikse m de enda. Puh, dette burde jeg bruke fagfolk til men liker å holde på selv

 2. Laila 21. januar 2013 at 14:38 - Reply

  Kan du ha litt større skrift, jeg syntes bokstavene blir litt små når jeg leser bloggen din på iPad.

  Hilsen Laila

  • Trine Grung 21. januar 2013 at 17:52 - Reply

   Jeg tror du kan endre IPad innstillingene dine…usikker på om jeg får gjort der skjønner du men skal absolutt sjekke!

 3. Synsegulla 21. januar 2013 at 17:09 - Reply

  Ingen av de. Men grått, lilla, turkis og oransje.

  • Trine Grung 21. januar 2013 at 17:53 - Reply

   Tusen takk, holder på å leke m farger enda 🙂

 4. Wenche 22. januar 2013 at 09:42 - Reply

  Heisann:) Kombinasjon nr 4 var fin, minus grå, pluss turkis fra nr 3. Klare, friske farger er jo så flott:) Lykke til med valget.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits