Bli en snakkis på nett!

Det gjelder å følge med i timen og mange føler ikke de mestrer markedsføring på nett. Dette skal jeg veldig snart gjøre noe med og gleder meg!! Lære bort alle mine tips og triks, dele kunnskap og inspirere til nytenkning. Det er mange små og mellomstore bedrifter, samt andre medbloggere, som ønsker og trenger mer synlighet på nettet.

Trine Facebook bilde 1

 

Idag mestrer jeg dette mediet, men i min spee begynnelse for over åtte år siden var jeg kjempenervøs. Både kritikk for skriveferdigheter slet jeg med, hva folk måtte mene om at jeg hadde egen nettside/blogg. Skal komme tilbake til dette når det nærmer seg…..jeg måtte bare dele for jeg gleder meg så sinnsykt!

Legg igjen mailen i boksen under så får du info!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:04:46+00:00 2. februar, 2013|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |4 Comments

4 Kommentarer

 1. Trine Høistad 3. februar 2013 at 12:20 - Reply

  Så spennende! Jeg vil gjerne ha info – send til post@curtisen.no 🙂

 2. Ragnhild Nöland 3. februar 2013 at 12:35 - Reply

  Send meg gjerne info.

 3. Mariann Johansen 3. februar 2013 at 22:16 - Reply

  Men………er det ikke det du har drevet med siden du startet Chills? Hvordan skiller dette seg fra det Chills AS driver med?

  Jeg syns du er et fascinerende menneske, kanskje fordi jeg ofte sliter voldsomt med å forstå deg. Til å være en person som jobber med sosiale medier, og prøver å lære ANDRE om sosiale medier, syns jeg signalene du sender ut er i beste fall utydelige, noen ganger motstridende, andre ganger direkte forvirrende. I det siste har jeg fulgt bloggen din nokså stødig, og jeg vil gjerne si hvordan jeg oppfatter deg og prosjektene dine. Jeg håper du kan ta det konstruktivt, jeg mener virkelig ikke å angripe deg, Jeg har stor respekt for at du virkelig brenner for det du gjør, det er noe jeg kan kjenne meg godt igjen i.

  – i det siste har det skint gjennom i visse innlegg at det ikke bare er fryd og gammen å være gründer Trine Grung. Du sliter av og til med noe som best kan beskrives som tungsinn, noe som gjør det vanskelig for deg å «levere» på det nivået du forventer av deg selv. Det virker ganske klart at du vet hva som skal til for å komme dit du vil (til topps!) – men du syns det er vanskelig å finne nøklene som skal til for å få gjennomføringsevnen til å henge med. For de som bare ser overflaten (bloggen din) – framstår det som om du stadig setter i gang på ting som vi etterhvert slutter å høre noe om.

  – du snakker stadig om å komme i form for å kunne prestere det beste du kan på alle plan, og du snakket nylig om å strukturere. Flere ganger har du nevnt at du må lære å tie om prosjekter du har på gang, for å unngå at det blir for mye forventning fra publikum, og dermed enda mer stress for deg. Likevel ser det ut for meg som leser at du fortsatt er ute av stand til å fokusere på en ting. Du skal komme i form, du pusser opp, Tv – ting, Helsematen, Chills (uten at firmaet utenfra har klart å oppnå en tydelig profil eller en konkret strategi – de fleste lurer vel egentlig på hva dere tilbyr? Noe som er litt trist, når man etterhvert skjønner hva dere PRØVER å tilby?) For litt siden, rett meg om jeg tar feil nå – så mener jeg å huske at du i SAMME innlegg sa du skulle senke kravene til deg selv, samtidig som du lovet å oppdatere bloggen din hver dag, slik du gjorde før. Det henger ikke sammen?

  – et helt enkelt eksempel: du innledet året med å snakke om totalrenovering av bloggens utseende. Du har snakket om fargevalg, og engasjert leserne i prosessen. Vel… nå er hele januar gått, og bloggen din er likedan.

  Igjen – dette er ikke et angrep. Jeg finner meg selv i å syns direkte synd i deg, for jeg ser det inderlige ønsket ditt om å lykkes, at noen skal SE visjonen din, se DEG og hva du kan. Men, til det er signalene dine for utydelige, og du formidler mer enn noe annet, mangel på gjennomføringsevne.

  Om jeg skulle gi det ett råd i ett ord, så må det bli fokus! 🙂

  Senk kravene, senk skuldrene, fokuser på en ting i gangen. Gjennomfør!

  Ønsker deg en ellers fin kveld, og masse lykke til.

  • Trine Grung 3. februar 2013 at 22:53 - Reply

   Hei Mariann og tusen takk for innspill. Setter stor pris på din kommentar og tro meg, jeg har fokus om dagen, mer enn noen gang.
   Jeg ser at lesere kan bli forvirret og at jeg selv tidvis er det. Ting tar ofte så innihampen mye lenger tid enn jeg tror og flere prosjekter jobbes det med uten at jeg oppdaterer bloggen om det. Ting tar bare lengre tid enn jeg hadde trodd, for å være helt ærlig.
   Bloggen min heter rett fra hjertet, og jeg blogger i nuet. Designet kom først som utkast denne helgen og jobben settes i gang neste uke. Problemet mitt er at jeg forteller leserne om det den dagen jeg bestemmer meg for det og de tror at det er ferdig neste uke. Min feil. jeg blir bare så glad og engasjert og ønsker å dele med en gang.
   Dette er nok en av mine svakheter….jeg må lære meg å tenke meg om. Men samtidig vil denne bloggen ikke lenger være Rett fra hjertet da….ikke for meg. Men jeg ser at lesere kan bli forvirret og det beklager jeg på det sterkeste. Skal virkelig tenke meg om Mariann…det fotjener faktisk dere som leser mine skrevne ord på nettet. Dette kurset er noe jeg har tenkt på helt siden jeg staret Chills….men jeg manglet en del teknisk kunnskap som nå er på plass. Endelig. To år tok det…..siden jeg blogget om det første gang….og ja, ting har forstyrret meg på den veien og alle lærer så lenge de lever. Dette er en ting som jeg må lære meg….skal i hvertfall prøve. Igjen, tusen takk for innspill!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits