Deilige Ål gir mersmak

Det er noen ganger en bare gjør spontane ting, som meg i dag. Satte meg i bilen og kjørte til Ål for å besøke Guri, en barndomsvenninne som valgte Ål framfor Stavanger og nyter fjellbygda med alle sine kvaliteter.

Jeg kom opp i morges i strålende sol og kjente energien boblet etter bilen var parkert på tunet og første kaffepraten var unnagjort. Dette døgnet skal nytes.

Jeg har ikke gått på ski på Ål før, men jeg kan love deg ikke blir den siste etter jeg opplevde de nypreppa løypene på Veståsen. FOR et vakkert skue, jeg tror vi bor i verdens vakreste land når jeg opplever slike dager. Jeg ELSKER fjellet, både vinter, vår , sommer og høst.

20130216-164108.jpg
Vakkert, ikke sant? Nå venter middag rundt bordet, enda mere samtaler om de viktige tingene i livet, litt vin og BYGDEFEST! Hva er en bygdefest egentlig? Jeg ser for meg masse fulle folk i kofter, men Guri forteller noe annet. Jeg gleder meg og skal bare nyte hvert sekund. Ingenting er som venninneprat med de som har kjent deg stort sett hele livet.

FIN LØRDAG GODTFOLK! Husk å nyte livet og alt som kommer din vei. Det gjør jeg så godt jeg kan om dagen og kjenner hvilken energi jeg får.

20130216-164507.jpg
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:07:52+00:00 16. februar, 2013|Categories: OPPLEVELSER|2 Comments

2 Kommentarer

  1. MaryAnn Skadal 16. februar 2013 at 21:30 - Reply

    Ål er det beste stedet. Her kjøpte vi hytte helt tilfeldig for 3 år siden og storkoser oss i Skarvelandskapet hele året. Vi fisker, sykler, klatrer fjellet, går turer, står slalom og nyter trikkeskinnene på langrennsski. Nydelig sted for total avkobling. Godt valg, Trine. Kos deg og nyt. Hvor er dere? Kom innom om du har tid. I morgen er jeg på hytta og jobber med design av boligprospekt og websider for en ny kunde. Så blir det kanskje tid til enoppdatering av min egen blog, vi får se. I love ÅL! NYT NYT NYT.

    • Therese Jensen Griffiths 17. februar 2013 at 01:01 - Reply

      Ål er flott. En stund siden sist, men da vi var barn var Ål fast vinterferiested med foreldre og besteforeldre. Deilige løyper for store og små; appelsin, kakao og kvikk lunsj; reilender med bestefar og Olsendriver i «baren»… Mimrestund er gull, i grunn! Kos dere!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits