Miljøbevisste bloggkurs

Det finnes faktisk ikke en bedre måte å starte dagen på. Finner fram kaffekoppen/teen, benker meg foran dataskjermen, går igjennom mail, sjekker sosiale medier (Facebook, Twitter og Instagram er pri 1), lager liste over hva jeg MÅ gjøre i løpet av dagen, og klokken 0900 starter første Skype, eller oppfølging av kurs-kundene mine. Jeg bare elsker det! Først har de deltatt på en hel dags workshop sammen med meg og deretter er det oppfølging på Skype som gjelder. Det forenkler det for alle parter og jammen er vi ikke miljøbevisste i samme slengen. Vinn vinn!

sosiale medier oppfølging skype

Sånn sitter vi i en time og det føles bare helt riktig. De forteller om sine utfordringer på nettet, hvor de står stille, hvordan de har løst arbeidsoppgavene jeg har gitt de, og ikke minst lager vi nye oppgaver til neste gang. Alle tre samlet med kaffekoppen (Gro i NyttImage drikker kun grønne saker….sånn skikkelig sunn mao) SE så flotte farger MaryAnn i MaryAnnDesign har på seg!!! Rådgiver= Gro. Helt utrolig flott! Dette er nettverking på nett….vinn vinn for alle parter.

Vet du hva jeg har gjort? Ikke si det til noen, men jeg har meldt meg på, etter stort press fra min datter, på Trinny og Susannah på FEM. Jeg vet, skikkelig crazy, men mine faste lesere vet hvor mye jeg sliter med å finne antrekk. Gro i Nytt Image har sagt hun skal hjelpe meg, og det skal hun, men jeg må teste disse to herlige engelske damene og….jeg bare digger de. Er du fan av programmet?

trinny_susannah_1_0

Det er jo ingen garantier for at jeg kommer med, men jeg trenger sårt å få opp selvtilliten på akkurat dette området. Farger, snitt og stil, ja takk begge deler! Sliter du med dette etter at du ble «voksen»? For helt voksne er vi ikke enda, det er sikkert! LENGE LEVE BARNET I OSS!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:12:58+00:00 28. februar, 2013|Categories: OPPLEVELSER|5 Comments

5 Kommentarer

 1. Ellen 28. februar 2013 at 22:29 - Reply

  Åååå 🙂 har sett det programmet mange ganger, synes det er kjempgøy å se på. Jeg er en godt voksen dame på snart 60 år og er nok ganske drøy (sukk). Skulle gjerne fått noen tips av de damene der jeg også. Eier ikke selvtillitt i det hele tatt, og iallefall ikke når det gjelder klær, hår og sminke. Hvordan kan jeg melde meg på det programmet nå ?? Trodde de hadde vært her i Drammen jeg, men kommer de tilbake hit ??

 2. Ole 28. februar 2013 at 23:34 - Reply

  Uff som du forherliger deg selv og driter deg ut på denne siden. Ekspert i sosiale medier my ass. Leste litt om deg og Helse Hilde på saksynt-bloggen, at det er mulig å opptre så pinlig som deg i den saken! Trodde du var en oppegående dame!?!? Uffameg 🙁

 3. Ernæringsbarnehage 1. mars 2013 at 12:58 - Reply

  Morsomt å være på kurs hos deg…..jeg lærer masse, det koker i hodet

 4. Janne-Synnøve 1. mars 2013 at 20:14 - Reply

  Hei på deg Trine
  Jeg er blod fan av disse damene, hva de gjør for mennesker verden rundt er intet mindre enn imponerende. Så om du blei med i dette programmet ja det ville være helt toppers. Ellers er det litt snodig da jeg satt å skreiv blogginnlegg om disse damene i går (fikk ikke postet det men dog) Ståå på Trine du er så bra

 5. MaryAnn Skadal 13. mars 2013 at 17:11 - Reply

  Herligste starten av hver uke. En skypetime med Trine og Gro. Når jeg sitter å designer markedsføringsmateriell for mine herlige kunder på hjemmekontor er det jo ikke til å komme forbi at dagene blir mye me, myself and I. Men ikke mandagene. Da er det med dere og en kopp dyp plommefarget bærshake som matcher fargen på blusen – det gir stor inspirasjon til ukas designoppdrag og nye blogger.

  Jeg har faktisk tenkt litt rundt mitt firma og utviklingen der i dag. Jeg hadde aldri vært der jeg er i dag uten din hjelp, Trine. Når det tok av, vet jeg ikke. Men det var en av de gangene jeg turte å trykke trynet frem på sosiale medier. Det var drit skummelt, men det var jo ikke farlig. Og du holder meg i hånda hele veien. Og den type markedsføring fungerer. Det gir resultater. Livet er herlig og energien på topp.

  Digger deg, alt jeg lærer og alle mine kule grafiske oppdrag. VINN VINN for alle.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits