Ukens Instagram

Jeg er glad i å dele bilder. Instagram er veldig kjekt og i fjor sommer hadde jeg 150 venner på applikasjonen. Jeg kjente jeg måtte sette meg inn i denne app’en og hvordan en kunne bygge nettverk her som andre steder i sosiale medier.

Idag nærmer jeg meg 5000 venner og synes det er stas. Tydelig så gjør en noe riktig for antallet vokser hver uke.

I alle sosiale medier så handler det om bruken og dialogen en skaper. Jeg har knekt en del koder og de er selvfølgelig en del av kursene jeg holder. Jeg gleder meg SÅ til å lansere alt i video her på bloggen!!! Tenk så gøy å kunne dele alt jeg har lært meg!

20130302-121241.jpg

20130302-121307.jpg
Her er siste uke av mine Instagrambilder. Selvfølgelig heter jeg Trine Grung som alle andre steder. Viktig at kommunikasjonen er helhetlig og samme nick over alt.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:04:24+00:00 2. mars, 2013|Categories: PERSONLIG|1 Comment

One Comment

  1. Victoria 4. mars 2013 at 20:26 - Reply

    Hei 🙂 Jeg lurer fælt på hva du tenker om nettmobbingen Andrea Badendyck har utsatt tcmn for? Er en jente som ikke en gang har en unnskyldning på lager for noe sånt, en du vil ha i «bloggcrewet» ditt? Håper på svar.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits