Foredrag #WebForum

Det er stas å holde foredrag, jeg liker det veldig godt. Men i dag sitter jeg med litt nervøs mage for jeg skal snakke om det å «leve» et liv på nettet, noe jeg gjør til en viss grad. Jeg driver mye dialog på online og får nye venner i de ulike mediene hver eneste dag. Liker best å kalle de venner….følgere høres ikke norsk ut, synes jeg. Tanker?

Grunnen til at jeg er nervøs er det flere årsaker til. Jeg skal holde foredrag på WEBFORUM, ergo det er mange flinke nettfolk i salen, og det er så lenge siden sist jeg snakket foran såpass mange mennesker og det stresser meg. Jeg holdt på med klærne en time i morges! EN TIME!!! Folk tror sikkert at jeg er skråsikker når det kommer til å kle meg, for jeg ender som oftest opp å se helt grei ut, men MØKK  jeg hater det, virkelig.

Bilde tatt 15.03.13 kl. 10.17 #3

Sitter på cafe i Asker og forbereder meg. Bygger opp selvtilliten og håper jeg treffer med måten jeg velger å fronte temaet på…Trines sosiale medier liv. Jeg vet ikke hvorfor de ønsker  jeg skal snakke om akkurat dette, de fleste av oss har jo et Facebookliv, ikke sant? Men det var bestillingen så da gjenstår det å levere. Jeg får fylle på med energi og sørge for at de sitter igjen målløse. GULP!

Etter foredraget skal jeg møte Trinny&Susannah sitt crew…..TJOHO. Håper usikkerheten rundt det å kle meg snart er en SAGA BLOTT!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:01:33+00:00 15. mars, 2013|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON|2 Comments

2 Kommentarer

  1. nelau 15. mars 2013 at 10:41 - Reply

    Høres ut som en vanvittig spennende dag! Og jeg tror du kan lære de noe og spre energi.
    Personlig liker jeg å kalle de nettvenner 😉 Lykke til!

  2. Else-Marie Sandvoll 15. mars 2013 at 10:49 - Reply

    Første gangen jeg tok steget inn i en ny verden med et foredrag – var jeg så nervøs at jeg var svimmel 🙂 Da husker jeg at en av arrangørene sa til meg: Husk at du er blant venner – de vil deg bare vel. En anne tanke jeg forankrer hos meg selv nå er: Tenk så heldig jeg er som får så mange tilhørere som bare vil høre på meg?? Og det er din historie de vil høre:) Sender deg gode energi vibber…:):) Ha en flott dag!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits