Sommerkropp 2013

20130419-193242.jpg

ENDELIG er jeg skikkelig i gang med trening. PT-Pål hos Elixia Drammen skal hjelpe meg å nå de målene jeg har satt meg, og de er ganske enkle : dressjakker skal ikke stramme og jeg skal føle meg vel i kjoler. Egentlig skulle jeg starte denne prosessen tidligere men så skjedde det en del på hjemmebane og dermed ble det utsatt litt. MEN NÅ DERE!! Nå snakker vi!

Vedrørende målene mine med denne treningen, at klær skal passe bedre, så er det enklere for meg. Jeg er veldig lite opptatt av hva vekten viser og hva de faktiske målene mine er. Jeg er mest opptatt av å føle meg sterk og trent, og at jeg kan ta på meg stort sett det jeg vil. Jeg er 180 cm høy, ergo jeg har nok utfordringer når det kommer til klær om ikke torsoen skal hindre meg mer. Helsikens frontparti, jeg sager de av!

I helgen bar det ut på årets første sykkeltur og en lang gåtur med herlige Kathrine. Skravla gikk i ett, og er det flere som kjenner våren i anmarsj og hvor «yr» en blir? Jeg er helt i hundre om dagen og elsker det.

Har du lyst å være med på en treningsutfordring? Skal vi motivere hverandre? Hver gang jeg blogger et treningsinnlegg så kan du legge igjen en kommentar med din treningsuke….har du lyst!? Jeg kommer til å blogge om trening to-tre ganger i uken og håper du har lyst å være med. Slik skal min treningsuke se og alt er lagt inn i kalenderen:

 • Mandag: sykkeltur ca 1,5 mil (kort runde siden det er innkjøring på mor)
 • Tirsdag: tung styrke på Elixia Drammen
 • Onsdag: rolig gåtur, håper skogen er bar og klar for bruk
 • Torsdag: time med PT Pål(tung styrke)
 • Fredag: rolig sykkeltur
 • Søndag: lang gåtur

Dette passer inn i min timeplan og jeg skal gjennomføre. Er du med?

20130419-193307.jpg

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2016-05-19T11:22:52+00:00 19. april, 2013|Categories: PERSONLIG|Tags: |16 Comments

16 Kommentarer

 1. Janne Baltzersen 22. april 2013 at 08:08 - Reply

  Jippi!! FOR en god ide Trine:))) og ang vekt og klær skal passe, der sa du det!! Dette skal la meg inspirere. Sitter i dette øyeblikk med juicen min som er av eple, kiwi, broccoli, spinat, ingefær og sitron. Himmelsk godt og er et must hver morgen! Treningsklær er på og etter juice blir det SATS og gå/jogg etter formen;)+styrke:) dette innlegget var mega inspirerende og jeg SKAL nå klare»klær JEG vil bruke skal føles bra»!!!

  • Trine Grung 22. april 2013 at 18:41 - Reply

   Deilig! Mail meg oppskrift på juice så blogger jeg den!!! Elsker grønn juice

 2. Cathrine Grosvold 22. april 2013 at 08:27 - Reply

  Herlig!! Det er så deilig å kjenne overskuddet som kommer nå med sol og fuglekvitter. Alt våkner til nytt liv. Nydelig å bevege seg ute! Jeg kjøpte med tredemølle i høst og har trent intervall et par dager i uken. Nå når snøen er borte er det deilig å jogge ute, og det beste er at kondisjonene er en takknemlig venn å jobbe med. Den blir raskt bedre 🙂 Jeg fikk en knall grønn stor ball til jul som overrasker meg. Øvelsen er så lette, men man blir sååå støl!!!! Når det gjelder kilotap synes jeg det går sakte og blir veldig oppmuntret av å lese at du ikke er så opptatt av dem, for centimeterene de synes, og det er jo det viktigste. Gøy at jeg kan lese og følge deg ved siden av, så blir jeg «giret» til å fortsette 🙂 Lykke til Trine!!! Klem

  • Trine Grung 22. april 2013 at 18:41 - Reply

   Så herlig! Tusen takk!! Hvilken ball er dette?

   • Trine Grung 23. april 2013 at 07:41 - Reply

    Det vet jeg faktisk ikke men skal høre m Pål på torsd. Takk for at du leser!

   • Cathrine Grosvold 23. april 2013 at 09:00 - Reply

    Haha..det er sånn treningsball som er på alle treningssenter. Bare jeg som ikke har peiling på hva den heter. Stor ball man kan sitte, ligge løfte o.l 🙂 🙂 Det er vel lik de som er bak deg på bildet over 🙂 Gleder meg følge deg her, Trine. Klem

 3. Anne Grete Mostue Almlie 22. april 2013 at 08:42 - Reply

  Dette hørtes spennende ut.Skal følge med deg:-)Jeg har litt selv å stramme opp..So go for It !!

  • Trine Grung 22. april 2013 at 18:40 - Reply

   GO GO GO selv!!! Kom igjen

 4. gro 22. april 2013 at 09:19 - Reply

  TRINE, jeg er med selv om jeg akkurat nå føler at jeg ikke har tid, et passer ikke, motivasjonen er slik og så…. men f.. også – jeg tar utfordringen – dette blir kult – hverandres treningscoacher på nett!! I LIKE !! Vil bare legge til at jeg hadde min powerhour i morges fra kl 08-09 med jogging og situps!

  • Trine Grung 22. april 2013 at 18:39 - Reply

   Herlig!!!! Løv it! Så gøy!

 5. Nina Beate Solberg Susegg 22. april 2013 at 09:19 - Reply

  Jeg er med babe! Ikke helt samme mål og øktplan – men trening skal bli!

  • Trine Grung 22. april 2013 at 18:39 - Reply

   Trene må vi Nina! Vi skal jo snart rocke stranden i Antibes 🙂

 6. Ingun_s 25. april 2013 at 16:10 - Reply

  Pål er helt rå! Begynte å trene hos han for noen uker siden, helt uten tidligere treningserfaring, og må bare si at han gjør trening gøy!!! 🙂 Stå på!

  • Trine Grung 26. april 2013 at 06:10 - Reply

   SÅ herlig!!! Ja da er vi begge i trygge hender og kan komme i gooood form!

   • Trine Grung 26. april 2013 at 06:10 - Reply

    Tusen takk! Prøver å overbevise meg selv og om det tidvis, spesielt på nededager, men ikke alltid like lett. Derfor godt med lesere som minner meg på det 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits