Bli ny dag for Trine- takk @erlendelias

For et par uker siden fikk jeg en telefon fra Erlend Elias. Han jobber som stylist i storbyen og er en reser på hår og make-up. I tillegg er hele hans personlighet bare genuin og ekte, og ingen kan klage i nærvær med han. Han er en fest. Punktum

Han ringte meg fordi han hadde lest om samlivsbruddet på bloggen min og syntes jeg fortjente en dag å bli litt bortskjemt. -Hva legger du i det, spurte jeg forsiktig. -Æ syntes du fortjænæ en bli ny dag, fra topp til tå, sa Erlend Elias med et lurt smil. Spennende, tenkte jeg og hev meg på.

Lite ante jeg om alt som var i vente!

Vet du hva han hadde fikset til meg!!!? Negler, vippe-extension, klipp og farge av hår, klær fra Kappahl, og jeg var i sjokk stort sett hele dagen! Vi hadde utgangspunkt hos verdens beste damer hos Oslo Hair&Beauty, og sjelden har jeg ledd mer enn denne dagen.

Den startet med negler, deretter nye vipper (som jeg ELSKER allerede og Oslo Hair&Beauty er visst de rimeligste i hele Oslo, holder til i Frognerveien 3) , håret ble klippet skamkort og farget av vakre Sabe mens Madeleine sørget for vipper og negler. Sjelden har jeg følt meg mer vel. Anbefaler de på det sterkeste! Facebooksiden finner dere HER.

Jeg ble SÅ positivt overrasket over klærne fra Kappahl. De har visst en helt ny kolleksjon ute nå og helt nytt designteam. Veldig fine ting! LIKER! Etter denne dagen bar turen til Norefjell hvor jeg holdt foredrag på Womens Weekend. Elsker Norefjell SPA&Resort…virkelig et sted verdt å reise på jentetur. Fine leiligheter og veldig hyggelig turområde.

Bildecollage!

20130504-054712.jpg

20130504-054701.jpg

http://www.kappahl.no/

20130504-054653.jpg

http://www.kappahl.no/

20130504-054641.jpg

20130504-054628.jpg

20130504-062237.jpg

TUSEN TAKK TIL ALLE SOM FØLGER MEG PÅ FACEBOOK……SIDEN VOKSER OG VOKSER. JEG DIGGER DERE OG ALT DERE BIDRAR MED, SKIKKELIG HEIAGJENG!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:01:27+00:00 4. mai, 2013|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON|Tags: |9 Comments

9 Kommentarer

 1. Em 4. mai 2013 at 18:58 - Reply

  Så herlig med en slik dag, heldige du 🙂 Flott ble du også og fint å høre at du koste deg 🙂 Erlend Elias har vært her et par ganger og holdt foredrag/kurs for Oriflame og jeg har vært med begge gangene. Som jeg ler av den fyren, han er helt herlig 🙂

  • Trine Grung 5. mai 2013 at 23:02 - Reply

   Han er superflink! Bruker du selv Oriflame? Jeg fikk en del produkter som jeg gleder meg til å teste!

 2. Kaffkoker 4. mai 2013 at 19:17 - Reply

  Så deilig! En sånn dag burde man unne seg, uansett brudd eller ei 🙂 Digger vippene 😉

 3. Beate 5. mai 2013 at 10:57 - Reply

  Så utrolig deilig! Du ble skikkelig fin. Skjønt med en bli ny dag, og bare bli stelt med.

  • Trine Grung 5. mai 2013 at 23:00 - Reply

   Anbefales virkelig, har du gjort det selv noen gang Beate?

 4. Margrethe Otto 6. mai 2013 at 11:16 - Reply

  Der var buksa ja Trine! Du så super hot ut – og foredraget var herlig inspirerende OG lærerikt! Lykke til med flyttingen i dag – du fikk BRA flyttevær!

 5. Gro Mikkelsen 8. mai 2013 at 14:50 - Reply

  Trine, du ser alltid smashing ut! Virkelig! Jeg personlig liker deg i klare, sterke farger som får enda mer glød frem i deg! «Snake» buksene gleder jeg meg til å få et bilde av ( på deg). Bare hvitt og svart på deg blir i min mening noe kjedelig på den så fargerik og herlig person som deg. Jeg liker den litt dramatiske stilen på deg som så godt forteller hvem Trine Grung er. Hva med å prøve «snaken» til en magenta skjortebluse i flortynt stoff. Utrolig kul frisyre! Erlend Elias må nå bare teste ut! Gleder meg til å komme å rydde i garderoben din så du nøyaktig vet hva du skal bruke hver dag 🙂

 6. Berit 10. mai 2013 at 02:03 - Reply

  Superkul frisyre!!!!!!!
  Du kledde virkelig å ha håret sånn, litt wild and crazy er lov innimellom:-)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits