En to tre, flytteklar!

Da er mor på plass og utsikten er det ikke noe å si på! Jeg satt lenge ute igår kveld og bare nøt luften og lysene over Drammen. Byen har vært i en så stor endring de siste ti årene og er nesten ikke til å kjenne igjen. Skal lage et eget innlegg om de fine stedene i byen når jeg går tur, bare gled deg!

20130507-060022.jpg
Før jeg startet med flyttehelvete ( for det er jo det) så dro jeg og trente med PT-Pål på Elixia i Drammen. Selvom hodet kokte etter en vemodig start på dagen fikk jeg masse skryt av Pål. Jada, det er jobben hans, men jeg kjenner stor framgang etter bare fire uker. Jeg er så glad jeg valgte dette for egen del for kroppen kjennes sterkere og når jeg syklet her om dagen merket jeg at lårene tråkket hardere til. Må vel komme oss i form du? Kan ikke gro fast foran dataten/mobilen hehe.

20130507-060108.jpg

Verdens hyggeligste flytte folk fylte opp en svær henger og vips så var jeg Drammenser. Tre venninner stakk innom på ettermiddagen og heldigvis er de flinke med møblering og farger for nå er stuen så fin at jeg nesten griner. De tryller og det finnes ingen ferdigheter jeg misunner mer en akkurat det. De som kan interiøre og style. Heldiggriser. MEN de kan ikke koble modem, trådløse nett, skru sammen dataer, og koble lamper, det kan jeg hahahahaha.

Verdens20130507-060145.jpg

Nå er det morgen og sofaen nytes. Kaffekoppen dufter ved siden av meg og roen senker seg. Kjenner jeg skal få et bra liv i Drammen og ikke minst lansere kurs snart. Ha en finfin dag kjære leser!

20130507-060221.jpg
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:12:28+00:00 7. mai, 2013|Categories: OPPLEVELSER|14 Comments

14 Kommentarer

 1. Elisabeth Solveig Vatne 7. mai 2013 at 09:07 - Reply

  Wow! Imponert av hvordan du håndterer det. Flytting er alltid pes … men så er det jo så godt når det nye livet tar form! Keep up the good spirit!!! Sola skinner litt ekstra for deg i dag!
  Og jeg skal feire min fantastisk gode toåring!

  • Trine Grung 7. mai 2013 at 17:14 - Reply

   Hei Elisabeth! En har to valg, velge å sture og sure, eller blomstre og se fremover. Jeg velger det siste fordi offerrollen kler ikke meg. Takk for at du leser!

 2. Mette 7. mai 2013 at 09:24 - Reply

  Ha en fin dag!

 3. Janet Åsland 7. mai 2013 at 10:33 - Reply

  Så flott du har fått det! 😉 Nyt det i bøttevis for er deilig å være singel og 😉 😉 😉

  • Trine Grung 7. mai 2013 at 17:13 - Reply

   Tusen takk Janet, elsker denne prosessen. Krevende men samtidig fullt med energi!! Takk for at du leser!

 4. Marianne Bjørnstad 7. mai 2013 at 16:01 - Reply

  Gratulerer Trine!! Ønsker deg alt godt fremover!!

  • Trine Grung 7. mai 2013 at 17:13 - Reply

   Marianne! Tusen takk!!! Håper vi sees i en sving, vi skylder hverandre en fest faktisk!

 5. Trine Åldstedt 7. mai 2013 at 16:17 - Reply

  Så god lesing – og så «godt» du deler, Trine! Det oooser goodfeel og godt liv, dette er jo bare magisk!! Og for en utsikt!! Plass til gode tanker og fri flyt! Heier på deg og gleder meg sammen deg <3 Og så gleder jeg meg til å følge med videre. Har hørt det er så bra shopping i Drammen.. Og så vet jeg Lillestrøm – som er min by, strekker seg etter og lærer fra Drammen på flere vis. Innmari fint og mye bra her i Lillestrøm og, men er som sagt spent på Drammen..

  • Trine Grung 7. mai 2013 at 17:13 - Reply

   Tusen takk Trine!! Digger at vi har connected og gleder meg til veien videre! Energien din er unik!!

 6. Tove Hellum 7. mai 2013 at 22:36 - Reply

  Har flyttet noen ganger selv og vet hvordan det er. Sier aldri mer for så å flytte igjen. Du verden så fort vi glemmer særlig når vi er fornøyd og glad der vi kommer. Sånn er det å være positiv Trine, og det er jo deg.
  Så fint å se deg på SDD Live. Lykke til i Drammen og med nye kurs.

  • Trine Grung 7. mai 2013 at 22:52 - Reply

   Like så Tove, det var LITT av en event!!! Elsket energien i rommet!!!

 7. Em 7. mai 2013 at 22:40 - Reply

  Så fint at det gikk bra med flyttingen og at du allerede har fått ting på plass, samt fått hjelp av venninnene dine og funnet roen og tilogmed trives 🙂 Ønsker deg alt godt framover og at du beholder positiviteten i deg 🙂

  • Trine Grung 7. mai 2013 at 22:52 - Reply

   Tusen takk! Ja hva skulle en gjort uten positive tanker gitt? Jeg nyter hvert sekund og elsker livet akkurat nå. Viktig å fokusere på alt som er bra og ikke det som er kjipt. Det får en ikke gjort noe med uansett!

 8. egedenne 11. mai 2013 at 10:54 - Reply

  Gratulere med et nytt hjem og lykke til videre som Drammenser 🙂
  Utrolig flott utsikt! 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits