Livet er prosesser

I skrivende stund er det dansbar musikk som strømmer ut av høytaleren. Unge lovende har nettopp trent og GJETT om det var deilig å kunne gå til trening, trene hard med PT-Pål på Elixia Drammen, for deretter å GÅ hjem igjen. Tjuefem minutter hver vei og det gjorde godt. Kroppen har godt av å trene hardt og deilig å kjenne at styrken kommer…jeg har faktisk økt med over tyve kilo på øvelsene på beina, kun etter en måned!!!

20130507-060108.jpg

Det er noe med denne prosessen jeg står i akkurat nå. Finne nye rutiner, bo seg inn i et nytt hjem, finne sin nye plass og deretter begynne å leve. Leve etter nye regler, regler en lager selv og skal trives med veien videre. Det er dager hvor det går som en lek, mens andre setter igang tanker og prosesser som tidvis kan være ganske destruktive. Livet skal ikke være bare bare, men det gjelder å være i læremodus og tenke læring når ting blir krevende. Enig?

Min egen synlighet på nettet, som jeg selv har valgt og lever av, gjør det lett for mange å ta kontakt. Det smigrer, men enn så lenge så blir det med responsen fra andre…jeg er ikke der at jeg svarer folk på annet enn det som er jobbrelatert. Følte jeg måtte skrive det ned svart på hvitt slik at enkelte ikke blir fornærmet. At jeg velger en tildels offentlig profil på nettet vil ikke si at jeg er tilstede privat. Det er et stort skille for meg og derfor viktig å pressisere.

Det er en balanse akkurat det og noe jeg vet mange av kundene mine synes er vanskelig. Jeg ønsker at de skal være litt personlige på nettet, men det vil ikke si at de skal slippe folk inn i det private rom. Jeg er aldri privat på bloggen og får ofte spørsmål om hvor grensene går for meg. En ting er å inspirere og motivere andre ved å ha et postitivt fokus, men noe helt annet er å dele alt. Det har jeg aldri gjort og sånn blir det og veien videre. Det er kun en brøkdel av Trine sitt liv som avdekkes på bloggen, men at jeg har skapt egen synlighet via denne siden er det liten tvil om. Jeg var på God Kveld Norge i går, det kan du se her. Snakket litt om det å ha et positivt fokus når en er midt i en skilsmisse. For det er viktig. En kommer ingen vei med å velge offerrollen og være bitter for alt som skjer.

20130519-154652.jpg

Drammen, det liten tvil om at jeg valgt riktig by å bo i. Jeg elsker elven, virkelig! Var på sykkeltur igår og knipset noen bilder. Her skal det bades i sommer og vent bare til jeg kommer meg på Landfalltjern! DER er det fint der!

20130519-154721.jpg

Når jeg flyttet til Drammen for seksten år siden var det EN utecafe…..når kryr det rundt hele torget og er så koselig! Drammen BØR besøkes!

20130519-154739.jpg

LINDA, CINDY OG NINA vant konkurransen fra PURESKIN.no
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:12:20+00:00 19. mai, 2013|Categories: OPPLEVELSER|3 Comments

3 Kommentarer

 1. Linda 19. mai 2013 at 16:02 - Reply

  Som nevnt uendelig mange ganger før, er og blir du en inspriasjon og motivasjons for emg og sikekrt mange andre. Selv har ejg vært igjennom en del selv, men alrdi ahr ejg følt emg sterkere og tryggere på meg selv 🙂 Nå ønsker jeg ingen å oppleve noe vondt osv………..men for meg fortidens hendelser til min lærebok som jeg tar meg med videre. I bunn og grunn er det å bli mer og mer kjent med sider av seg selv og det å tørre kjenne på hvor sterk man er…………….utrolig hvor mye vi faktisk er i stand til å tåle. Og våger man vinner man 😀

 2. JP Aursnes 19. mai 2013 at 16:15 - Reply

  Livet er overganger. Anbefaler boken Transitions av William Bridges

 3. Linda V 19. mai 2013 at 18:10 - Reply

  Synes du er en sann inspirator i din måte å fokusere på det positive Trine. Det er likevel viktig å beholde sin private sfære og få lov å gå igjennom det som er tungt og vanskelig også uten at du må brette ut det for alt og alle. Prosesser som skilsmisser, brudd, dødsfall eller alvorlig sykdom er noe man må gå igjennom – og det gjør vondt uansett om man også fokuserer på det positive når man klarer det.
  Livet er i konstant forandring og vi vil alltid måtte kjempe enten store eller små kamper. Nøkkelen er å lære å se det positive også i tøffe tider – for det positive er der uansett selv om man har en problematisk eller tung situasjon. Det er det som gjør at ting etterhvert blir lettere å takle i livet. Vi lever, lærer og blir klokere – heldigvis 🙂
  Strålende vår videre 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits