Ensomhet i singellivet?

Første rolige uken uten barn i leiligheten. Veldig rart og veldig uvant. I fjorten år har hverdagen stort sett bestått av barna mine/våre. Mine to skatter som betyr mer enn noe annet. Jeg var såpass dum at jeg for ofte glemte Trine og ble for mye mor. Men jeg angrer ikke i dag, for båndene jeg har skapt med mine to små er nært og ekte, dermed verdt hvert minutt.

Jeg valgte bort karrierejaget og valgte mye tid med barna. I veldig mange år. Jeg ble ikke skikkelig lykkelig av det, så i etterpåklokskap så angrer jeg litt på at jeg ikke prioriterte meg selv mer og karriere ikke minst, men samtidig så kommer min tid nå. Sånn tenker jeg. Vel investerte fjorten år vil jeg si, selvom jeg tidvis var langt langt nede.

Dagene alene blir mye jobb, men heldigvis mer tid til trening og venner. Neste aleneperiode byr på Antibes igjen og Mastermindkurs. Gleder meg til det. Idag ønsker jeg sende varme tanker til en god venninne som har noen tøffe dager. Hun ville ikke komme på besøk på grunn av hovne øyne fulle av tårer ….kjære venninne, venner er glad i deg uansett hvordan du ser ut. Gode samtaler skal nære en og alle trenger tidvis en veldig god klem. Kom ikveld, her er det klemmer i fleng!

ordtak trinegrung.no 3

Jeg må få rette en takk til PT-Pål!! Han er et funn og du finner han på Elixia Drammen! Jeg har økt 20 kilo i vekter på en måned og kjenner hvor mye sterkere jeg har blitt på veldig kort tid. ELSKER det! Vi trener en gang i uken sammen og utover det har jeg egentrening på sykkelsetet eller i styrkerommet. Tunge vekter, få repetisjoner. Jo tyngre, jo bedre. Hiha, du MÅ prøve!

20130522-104743.jpg
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:12:18+00:00 22. mai, 2013|Categories: OPPLEVELSER|1 Comment

One Comment

  1. Marlene 22. mai 2013 at 14:09 - Reply

    Hei! Jeg lurer på hva som skjer med Bloggawards? 🙂 Spennende, men hører lite. Er det ikke neste måned?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits