Mål egen onlineinnflytelse #Klout

Idag hoppet jeg litt i taket, av glede. Litt barnslig egentlig, for grunnen var litt teit, men når en bruker såpass mye tid online som jeg gjør ,så er det GØY når en får en form for betaling. Ikke i penger denne gangen, men i innflytelse på nettet. Jeg har skapt min egen synlighet og bygger den større og større. Når det er sagt så er det viktig å tenke på at jeg var helt ukjent på nettet når jeg startet for åtte år siden. Sakte men sikkert har bygget dette nettverket og all tiden begynner å betale seg. Så tusen takk til deg som leser og følger meg. Jeg setter stor pris på det!

Skjermbilde 2013-05-26 kl. 20.41.00

Grunnen til min noe barnslige jubel er at Klouten min har gått opp, fra 71—–>77, og det er veldig høyt! Hva er så dette Kloutgreiene, tenker du?!

Klout ble lansert i 2009 og er et San Francisco basert selskap som leverer sosiale medier analyse som måler brukerens inflytelse på tvers av sitt sosiale nettverk. En logger på via klout.com, bruke gjerne Facebook eller Twitterkontoen din, og deretter knytter du Klout opp mot alle de stedene du er tilstede online. Logg deg på og din Klout beregnes umiddelbart (fra 1 som er lavest opp til 100).

Det mest spennende med Klout er kanskje hva som måles. For å måle innflytelse må det nødvendigvis handle om mer enn antall følgesvenner – innflytelse måles best i handling. Og det sikreste tegn på innflytelse er at folk gjør noe basert på innholdet du deler, enten det er å anbefale, retweete, ha dialog osv. De viktigste parametrene er reell rekkevidde (True Reach), forsterkereffekt (Amplification) og nettverk (Network). Systemet har noen svakheter i beregningene, noe de har fått mye kritikk for, men det tas på alvor og har bragt hyppige endringer i det siste, så vi kan regne med at dette blir bedre og bedre nå.

Jeg er jo tilstede mange steder og jeg vet jo grunnen til denne voldsomme økningen: bilde jeg la ut fra Photoshooten du ser i forrige innlegg. Jeg la ut bilde på nettet på de ulike sidene mine og det fikk veldig mange likes. TUSEN takk, kjekt det fikk god respons. I tillegg hadde jeg ikke knyttet bloggen opp mot Klout før for to dager siden og det hjalp og veldig.

Dette var et tips hvis du ønsker å måle DIN synlighet på nett….del gjerne videre med dine venner!




Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:04:15+00:00 26. mai, 2013|Categories: PERSONLIG|1 Comment

One Comment

  1. Trist Frue 27. mai 2013 at 03:20 - Reply

    Hva skjedde med Chills……Ida, Fotballfrua og de andre bloggerne? Trodde dere hadde flyttet inn til større lokaler og fikk en sponsor….? Husker jeg feil?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits