Musikk gir næring

I over femten år jobbet jeg med musikk hver eneste dag. Radio er musikk for meg, musikk, kåserier og gode lange intervjusamtaler. NRK P1 har de beste intervjuene og jeg har hørt mer radio og musikk den siste måneden enn  på flere år. Musikk gir næring, skaper stemning og setter følelser i sving. Radio er hygge, rett og slett. Jeg hadde nesten glemt radio, men en måned uten tv har gjort sitt til at den er relansert i mitt hjem.

Sitat trinegrung.no mai 2013

Har egentlig en litt råtten dag, men velger å fokusere på at det veldig snart går over.

Men tilbake til musikken.

Jeg bruker Spotify flittig og lager lister for ulike stemninger. Ønsket bare å dele noen fine låter med deg i dag. Låter som setter tankene mine i sving og som gjør noe med mitt indre. Det er viktig å «ta inn sangen» på alle måter, syntes jeg. Teksten, melodien, stemningen og følelsene i sangen. Akkurat nå har jeg tre favoritter som du MÅ få med deg:

Denne lytter jeg til akkurat nå, men fant den ikke på youtube enda. Den er helt ny fra Daft Punk og på Spotify kan du lytte til den HER. Låten heter Within og teksten er helt fantastisk.

En annen favoritt er denne under. Jeg liker egentlig ikke puddelrockballader, men denne traff meg. Herlig sang med igjen bra tekst.

En annen herlig låt er denne. En god venn sendte den til meg og jeg bare elsker den.

Men det er ikke bare ballader som får meg i stemning….når jeg trener er det norske ENVY som regjerer for tiden. FOR en sang, årets sommerlåt MÅ være denne!!! Kan noen gi de en skikkelig video ASAP!

Dette var mine tips i dag. Hørt de før? Likte du de? Har du noen tips så legg de gjerne i kommentarfeltet. Trenger musikktips om dagen….klem

 

 

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:04:05+00:00 27. mai, 2013|Categories: PERSONLIG|3 Comments

3 Kommentarer

 1. Anne 27. mai 2013 at 18:02 - Reply

  Hei! Moddi og House by the sea, nydelig sang :)Særlig slutten på sangen 😀

  Eller alt av Sonja Alden! Eller bare danse gruffet av med litt Latino rytmer 🙂

 2. Tone Dale 29. mai 2013 at 00:53 - Reply

  LidoLido og Nils Noa feat. Vinni går mye her om dagen. Sommerfølelse! Musikk har nettopp fått plass i livet mitt igjen. Himla praktisk, kan jo jobbe samtidig! Det går ikke med TV`en på, for min del hvertfall 🙂

 3. Gunn 6. juni 2013 at 23:21 - Reply

  Musikk er terapi, uten musikk ville livet vært tomt!!

  Jeg hører mye på Beth Hart og Kari Kimmel for tida. 2 artister som bare blir bedre og bedre jo mer jeg hører på de. Ellers er Passenger med «Let Her Go» en sang som jeg aldri blir lei.

  GOD SOMMER 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits