Utfordringer som blogger?

Jeg er en blogger, per definisjon. Jeg lever av bloggen og har klart det uten en eneste annonse. Det er åtte år siden jeg startet og jeg elsker dette jeg endelig skaper via nettet. Helt riktig for meg , og flere og flere oppdager verdien av å tilbringe tid i de sosiale medier. For tiden elsker jeg Instagram, men har og flyttet inn igjen på Twitter. Facebook er en selvfølge, Google+  er der men mest for de viderekommende.

Mange spør meg daglig spørsmål om blogging og hvordan jeg finner innhold hele tiden, hvordan jeg orker å blogge stort sett hver dag og ikke minst dele såpass mye av meg selv. Jeg er en deler, jeg liker å engasjere og ikke minst har det å underholde vært en del av hele min karriere. Det faller naturlig for meg ,men det vil ikke si at mye av det jeg gjør i praksis ikke kan læres bort!

Jeg spurte på Facebook i går hva andre hadde av utfordringer som blogger og det inspirerte dette innlegget. Mange sliter med tidsbruken og hvordan en skal lage interessant innhold UTEN at det blir for langt. Jeg liker ikke selv lange innlegg og derfor fatter jeg meg i korthet uten de lange avhandlinger. Det gjør og at jeg klarer å blogge oftere.

Det med tiden og innhold er to naturlige elementer i bloggkurset mitt som står på trappene. Jeg ønsker å lære bort det jeg har lært meg i løpet av disse åtte årene som blogger og nettpersonlighet. Hva er dine største utfordringer som blogger? Hvis du skulle tatt et kurs om blogging, hva ønsker DU å lære mer om? Tusen takk for kommentar!

Bilde tatt 28.05.13 kl. 08.51

Legg gjerne mailen i boksen under og du vil få info når Bloggkurset lanseres!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2013-08-20T20:21:15+00:00 28. mai, 2013|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON, MIN BLOGG|3 Comments

3 Kommentarer

 1. Line Thirud 28. mai 2013 at 09:03 - Reply

  Jeg som nettbutikk eier der jeg holder på å lage meg en bogg nå sliter med disse tingene:

  – Innhold, hva engasjerer?
  – Triks for ikke bruke for mye tid på dette.
  – Hvor mye i hvert innlegg, hvordan dele opp en stor sak til flere små, er det forresten lurt?
  – Type bilder, for mitt vedkommende er jeg usikker på om fancy produkt bilder er bedre enn å vise produktene i bruk hjemme på mitt eget kjøkken er det beste.

  • Trine Grung 28. mai 2013 at 09:08 - Reply

   Dette er alle gode innspill Line, tusen tusen takk! Jeg svarer på alle i bloggkurset mitt, spesielt ser jeg dette med innhold er det mange som sliter med. Du er ikke alene i den klubben.
   Ikke lag lange innlegg og ta alle bilder selv. Det skal være en form for personlig i innleggene. Jeg vil gjerne se deg på kjøkkenet og sammen med produktene på et vis. 😀

 2. Mellom stoler 29. mai 2013 at 11:52 - Reply

  Hei Trine 🙂 Jeg er en ernæringsstudent som også er lidenskapelig opptatt av mat. Min største utfordring som blogger er å definere hva jeg vil helt tydelig,finne et budskap. Jeg befinner meg i en endringsprosses,muligens fordi jeg har fått inn ny kunnskap men også fordi jeg som person har endret meg. Jeg blogger hovedsakelig oppskrifter, om mat og er opptatt av mat, følelser og helse. Jeg kunne tenke meg å lære meg hvordan jeg kan skape et helhetlig inntrykk og hvordan man kan nå flere lesere 🙂 Ellers litt mer praktiske saker, hvordan man kan lage såkalt «knapper» eller Badgets på siden, hvordan få bloggen til å bugne og ikke kun ha innlegg på siden.osv.
  Kirsten Malmberg

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits