Magiske Morten Abel

For en magisk kveld! For en magisk konsert! Morten Abel, jeg tar av meg hatten!

20130613-234821.jpg
Jeg var på min første konsert med September When som attenåring og siden har jeg vært Abel-fan. Jeg er så heldig at jeg kjenner Morten litt privat og den utviklingen han har hatt de senere årene er helt vanvittig!

20130613-235118.jpg
Han var majestet på scenen i dag og var så trygg, tilstede og morsom at jeg smilte trill rundt stort sett hele tiden. Han hadde slått seg sammen med en haug flinke musikere fra Tromsø pluss et kor var med, og jeg anbefaler alle å oppleve denne konserten om de skulle finne på å spille på et sted nær deg!

Du Morten har staket ut en ny vei for deg selv og du kler denne nye deg. Du eide scenen, det har du egentlig alltid gjort, men som voksen så kler scenen deg enda bedre. Stå på! Denne konserten vil jeg ha på opptak for å gjenoppleve den igjen og igjen! Finnes det?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:11:59+00:00 13. juni, 2013|Categories: OPPLEVELSER|1 Comment

One Comment

  1. Beronica 3. januar 2014 at 01:33 - Reply

    The sad fact is that I know several pearnts who would be more worried about their big house, fancy clothes, nice cars and snotty image burning up. In their minds their kids were born autistic and they would rather focus on useless genetic research and fundraisers where they can fulfill their giant egos. Dumb doesn’t even begin to describe these types.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits