Magasinet Dagbladet på besøk

Fine folk, gode samtaler, gode spørsmål, god research, meg som tema. Hovedpunktene fra dagens dybdeintervju, som kommer i Magasinet Dagblad den 27 juli.
Dette med intervjuer, hvor journalisten tar seg tid til research og stiller med gode spørsmål, er faktisk en manglevare i dagens hektiske nyhetsbilde. Jeg føler det meste flyter på overflaten og alle stiller de samme spørsmål fordi det krever mer jobb å rote frem noe mer.
Jeg har gjort en del intervjuer og jeg har gitt en del intervjuer i årenes løp, og det er liten tvil om at denne typen gjort i dag funker best. Ekte, nært, tildels personlig og ikke minst er det satt av tid til praten. Viktig. Vi har det så travelt i dagens samfunn at det er viktig å stoppe opp å pause av og til.

20130711-181335.jpg
Fotografen valgte å ta bildene på terrassen min her jeg bor. Koselig. Jeg har jo majestetisk utsikt og med solen som skinte i all sin prakt over Drammen ble det perfekt, tror jeg. Bildene sendes til Finn Graff som deretter tegner meg. SÅ SPENT!!! Gleder meg masse til å se!
Intervjuet handlet egentlig om livet mitt, karrieren, hvordan jeg har holdt merkevaren Trine Grung i livet ved hjelp av denne bloggen, og ikke minst stemmen jeg har klart å etablere i det offentlige rom ved hjelp av mine tastetrykk på nettet. Jeg har mange følgere og det er jeg glad for/stolt over, og jeg er 100% sikker at min folkelige skriveform er grunnen til at denne bloggen funker.
Det faktum at jeg i tillegg lever av denne bloggen UTEN reklame er og ganske unikt i norsk sammenheng, så takk for kursdeltagerne mine. Bloggkurset gikk jo så det suste med over 55 stk solgte kurs på seks dager, og det vil si at firmaet omsatte noen hundre tusen kun ved hjelp av sosiale medier. KJEMPESTAS!
Jeg er unorsk og «skryter» gjerne om jeg mener jeg har fått til noe. Samtidig som jeg og gjerne forteller når ting går til helvete. For det har det gjort flere ganger. Men jeg har en egen evne til å reise meg, og fremover kjenner jeg at ryggen skal rettes mer og mer opp, jeg kjenner jeg er på rett vei. Livet er godt og da er det viktig å fokusere på akkurat det. Alt det gode som skjer. Og gjerne fortelle det til alle rundt en, selvom noen oppfatter det som skryt.
For meg er ikke dette skryt. Det er rene fakta og da sier jeg det som det er. Oppfatter du det som skrytete eller kun en del av min «reise»? For denne bloggen er min reise gjennom livet og akkurat nå stråler solen på min reise og det deler jeg gjerne med de som gidde å lese! Nå skal jeg feire dagen med noen som står meg nær. Enda en god samtale er rundt hjørnet og jeg skal sørge for å hygge meg i hvert sekund. The power of living NOW. Har du satt pris på de små og store ting i dag?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:25:30+00:00 11. juli, 2013|Categories: YTRINGER|12 Comments

12 Kommentarer

 1. MarionR_design 11. juli 2013 at 18:32 - Reply

  Syns ikke det er skrytete i det hele tatt! Man SKAL være stolt av det man får til. Du er kjempeflink og inspirerende! Stå på videre! 🙂

  • trinegrung 11. juli 2013 at 18:36 - Reply

   TAKK Marion! Det setter jeg stor pris på. Er litt usikker når jeg skriver på denne direkte måten min, men samtidig ikke. Det er jo sannheten og ingen bør gå rundt og IKKE være stolt over det en får til 🙂

 2. Monika Kvamme 11. juli 2013 at 19:05 - Reply

  Eg ELSKAR at folk våger å snakke om det dei er god på! Det treng Norge meir av! Så stå du berre på!! 🙂

  • trinegrung 11. juli 2013 at 20:48 - Reply

   ❤Takk Monika!

 3. Karina Hetle Solheim 11. juli 2013 at 19:14 - Reply

  Herlig:) digger deg.:) Åpen og ærlig

  • trinegrung 11. juli 2013 at 20:48 - Reply

   Smooth!

 4. Vibbedille 11. juli 2013 at 21:11 - Reply

  Man trenger å gå på trynet en 2-3 ganger for å kunne glede seg over de små ting-eller være NÆR den andre siden for å nyte hverdags gleder, eg har gjort begge deler og NYTER livet 😉

  For å kunne leve godt på en slik egeninnsats som du presterer trengs det «baller»-noe DU har! (Positivt ment!)

  KOS deg masse og ha en herlig kwell !

  Klem Vibbedille 😉

  • trinegrung 11. juli 2013 at 23:00 - Reply

   Herlig Vibbis!! Takk

 5. Vigdis Fondevik 11. juli 2013 at 21:23 - Reply

  Skryt? Det er jo kjempetøfft! Folk som ikke tåler andres lykke har et problem. Skrik det ut!! Jo gøyere blir det!! Du har all grun til å stråle ( og skåle) i dag! Hurra for Trine!!!!

  • trinegrung 11. juli 2013 at 23:00 - Reply

   Skål!!!!! Tjobing

 6. trinehaugen 11. juli 2013 at 22:30 - Reply

  Gleder meg til å lese avisen… og må bare skryte av anntrekk.. drit lekkert:) elsker farger:)

  • trinegrung 11. juli 2013 at 23:01 - Reply

   Takk navnesøster, elsker de selv!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits