Kjære menn på datingnettsteder

Jeg blir bekymret på vegne av av store deler av vår mannlige befolkning. Veldig bekymret. Kan dere vær så snill og lære dere litt om hvordan dere tar gode profilbilder som dere kan bruke på datingnettsteder? Det er ikke vanskelig å kanskje smile litt, ha noen ulike bilder som viser deg i ulike situasjoner, se om stedet du sitter og tar bildet egner seg som bakgrunn (soverom og badet funker VELDIG dårlig).

Jeg blir helt matt.

20130713-152031.jpg
Jeg kjenner få damer som liker fleksing av muskler og vil gjøre at profilen din daler mange mange hakk. Det er helt ok med en veltrent kropp, men jeg trenger ikke å se hvor stolt du selv er av akkurat dette. Jeg blir så flau. «La meg vise deg kroppen min, jeg er sikker på at det er avgjørende for at du velger meg». Tenker menn slik?

Igår satt jeg sammen med en venninne som ikke er så datakyndig. Hun ville ha seg en slik datingside og vi opprettet profil til henne på to steder. Møteplassen og Match. Jeg aner ikke om dette er de beste, men de var de vi hadde hørt om. Sukker er vel og et sted men de hadde ikke mobilapp, ergo datt de av lasset.

Nei, det er ikke jeg som har profil må jeg skynde meg å si, det tørr jeg ikke.

MEN jeg skal blogge om min venninne sin dating eller flørting uten at hennes navn nevnes. Det var hun veldig nøye på og jeg godtok med en gang. Ihvertfall etter at jeg så alle de DÅRLIGE bildene menn legger ut. Her har jeg en jobb å gjøre og dette kan jo bli perfekt bloggmat, ikke sant?

Jeg kommer ikke til å henge ut noen sine bilder uten at jeg evnt sladder de først. Men vi må ha noen eksempler på hvordan de skal se ut og hvordan ikke. Forslag til hva mennene bør skrive og IKKE bør skrive på profilen. Kjenner jeg gleder meg allerede til denne research-jobben! GUD så morro vi hadde det når vi satt og så gjennom igår. FUNFACT!

Har du noen kommentar til hvilke bilder du ville likt på slike profiler? Kommenter gjerne!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:11:44+00:00 13. juli, 2013|Categories: OPPLEVELSER|6 Comments

6 Kommentarer

 1. K. S. 13. juli 2013 at 16:32 - Reply

  Ærlighet er mitt beste tips, hele profilen bør være ett «bilde» av hvem du er og ikke hvem du tror at du er. Vent med å opprette en profil til du har avsluttet tidligere forhold. Ikke legg ut ett bilde som kona har tatt to uker tidligere på en «kiss & make up» ferie. Ikke skriv at du er glad i vinreiser, når de eneste turene du har vært på er rett over grensa til Tyskland for å fylle opp bilen med billig øl og vin som du selger på en campingplass i Sverige. (Begge deler er selvopplevd:-D) Husk at folk du kjenner vil se profilen din. Og muskler og biler er så inn i granskauen turnoff! Det forteller bare at du digger deg sjæl!

  • trinegrung 13. juli 2013 at 16:43 - Reply
 2. AnitaK 13. juli 2013 at 17:46 - Reply

  Så bra at du gjør dette, Trine. Gleder meg tll å lese blogginnlegg om dette. Et stort tema, som er ganske så interessant. Selv har jeg vært innom flere datingsider, Sukker var en av dem. Fant fort ut at menn er ganske så selektvive når det gjelder hvem de svarer/tar kontakt med. Og høflighet – nei det kan vi bare glemme. Det er hvertfall min erfaring.
  Og bilder.. Ja. Du kan jo si det sånn at omtrent 85% hadde bilde av seg selv i skiutstyr, på en fjelltopp, eller på jetski eller langrennski. Greit nok at folk er sportsinteresserte, men jeg vil nå like å se bilder fra en annen setting også. Gjerne tatt i stua, på balkongen, ute i en park – hva som helst som minner om det normale livet, ikke hva de _tror_ damer er ute etter. Selv valgte jeg bilder fra både hverdags og litt fest, sånn at jeg ble (i mine tanker) presentert litt nyansert.
  Men allikvel, det mest deprimerende med hele stedet var jo at de jeg traff de brukte Sukker utelukkende som et sted for å få seg noe. Det sa de rett ut til meg alle sammen. Og alle hadde det man kan kalle seriøse profiler, med utsagn som «søker dame for langvarig forhold», «lei av singellivet», «ønsker å ha noen å komme hjem til». Men så ville de altså ha lettvinte affærer.. Det ble ikke noe på dem fra min side, men det sier jo også noe om et lavt innhold av seriøsitet mener jeg da. Møtte også mange av de samme mennene på Møteplassen…
  Håper venninnen din lykkes bedre enn meg, og at hun finner noen som det virkelig klaffer med 🙂

  • trinegrung 13. juli 2013 at 17:53 - Reply

   Takk! Gleder meg selv til dette og har flere m samme erfaringer. Ille er det!

 3. Marina 13. juli 2013 at 18:32 - Reply

  Vel. Jeg har for en eller annen merkelig grunn aldri innbilt at de som legger ut profiler på slike sider har noen forpliktelse til å legge ut bilder som er tiltalende for meg. Hvis en mann velger å vise fram rumpa si og ingenting mere, så er det altså sånn han har valgt å presentere seg.

  Kan ikke si det ville fått meg til å ta kontakt, men det er helt greitt. Hvis samme fyren hadde blitt tvunget til å legge ut et annerledes bilde ville jeg kanskje blitt lurt til å tro han faktiskt var en person jeg kunne finne interessant.

  Hvis menn legger ut bilder du ikke liker på et datingnettsted, bare innrømm det: stedet brukes hovedsaklig av menn som ikke er din type. Ikke prøv å tving dem til å late som om de er noe annet enn hva de er!

 4. Mr. Mister 6. august 2013 at 16:33 - Reply

  Jeg satt og kikket gjennom bloggen din, jeg, en mann…

  Har vært singel i litt over et år selv, og kjenner meg av en eller annen grunn igjen i innlegget her! Det eneste er at det gjelder jenter, ikke menn. Jenter som tar bilder ovenfra og ned i kløfta, på stranda, med en finger i munnviken, av Chrisander(chihuahua) eller 11 katter…Dere løper, sporter, løper opp og ned fjelltopper, er på fantastiske strender i bikini, «reiser så ofte jeg har mulighet, i år står Venezuela og Ulan Bator for tur, og etpar turer til NY», «elsker jobben min», «har fantastiske venner», «står på ski og brett hele vinteren», «elsker hytteturer med god mat og en flaske vin; blir du med?» osv osv osv.
  Hvor er ærligheten? Hvor er dagene som ikke alltid er like enkle, økonomien som ikke rekker til alle ferier og restaurantbesøk jeg gjerne skulle ha vært på eller jobben som noen ganger er slitsom?

  Tør ikke nettdatingsteder jeg heller…

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits