Livet etter ferien

Det nærmer seg høsten. Eller, det føles som om det forsatt er sommer, men jeg får alltid høstfølelse når sommerferie er over og skolestart er uker unna. Enda det er tre uker til, jeg er rar, jeg vet det.
Tidlig morgen og jeg har begynt å plukke opp sommerskrotten fra dvalen og jobbet faktisk i hele to timer igår. TO TIMER. Mandag braker det løs så jeg tenkte at det var like greit å begynne rolig. To nye timer i dag bør holde. Det er rart hvor fort hodet går i hvilemodus….eller feriemodus.
En ting er sikkert….jeg har ikke sovet mer en ferie noen gang enn denne. Tydelig at private endringer har gjort godt for hvilepulsen og at kroppen tilpasser seg en ny tilværelse. Og liker den.

20130801-105834.jpg
Mimrer litt fra Spania. Hadde en super ferie med min herlige kusine Anne Ki.

Nå legges det bloggplan for høsten og ikke minst skal bloggkurset mitt lanseres igjen. Hele 55 kunder tok kurset mitt i juni og ingen har gitt meg negative tilbakemeldinger. Gleder meg så masse til å dele tilbakemeldingene og ikke minst ny nettside. Designet ferdigstilles i disse dager av Amanda Krill i USA…herlig sjel og morsom dame. Litt utfordringer siden jeg skal ha siden på norsk og hun er amerikansk, men det ordner seg.

Har du hatt en fin ferie? Ute av feriemodus enda? Jeg skal ha WEBINAR 13 august allerede og gleder meg stort!!!!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:11:42+00:00 1. august, 2013|Categories: OPPLEVELSER|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits