Hverdagsdans på gulvet

Hverdagen startet med et BRAK i dag, bokstavelig talt. Jeg var langt inne i drømmeland, på skogstur, da jeg langt borte hørte en velkjent lyd. Skjønte ikke hvor den kom ifra, for Skype har jo ingenting å gjøre i en skog, men jeg ble dratt mot lyden, den ga seg ikke.

Jeg var jo på skogstur og i drømmelandet trente jeg hardt, veldig hardt. Og seff var sommerkropp2014 helt klar og tipptopptommelopp. Men lyden ville ikke gi seg. – Helsiken, hvem har montert Skype i skogen, tenkte jeg i drømmelandet. Møkkafolk, aldri fred å få!

Idet jeg skulle avslutte treningsøkten skulle jeg gjøre et hopp opp ned fra en trestamme ( må nevne at dette gjorde jeg med stil, les eleganse) …og VIPS, der lå jeg på gulvet! Med et brak! Husk, jeg er både høy (180) og sånn passe mye (les tung) , ergo jeg er sikker på at naboen under meg hoppet i sofaen (tar det for gitt at de var våken til normale tider, og la seg til normale tider…… det gjorde ikke jeg nemlig, helsikens chat!)

Trinegrung.no skogstur

Jaja, hadde ikke treningstøy på meg på dette bildet, men dette var så nære en skog jeg kom i mitt bildearkiv. I skrivende stund er jeg mer opptatt av den vonde hofta mi (høres ut som mormor) og det faktum at hverdagen har begynt. Helsiken.

Men egentlig heier jeg, bare later som jeg er sur. Jeg elsker rutiner og hverdag…endelig jobb, webinarer og nytt bloggkurs snart!!JIPPI!!! Og ikke minst mer trening igjen. Jeg er et rutinemenneske og må finne treningsrutiner i min nye single tilværelse!

Jeg regnet over, og tilsammen ble det over 70 som tok bloggkurset mitt i juni! Tenk det! Ikke en som er misfornøyd og alle synes det var digg å gjøre dette fra egen sofa hjemme med videoer på sin egen datamaskin. Perfekt!

Neste tirsdag, den 13 august, skal jeg holde Webinar LIVE fra GRAND Hotell i Oslo.….STAS!! Gir beskjed når jeg starter påmelding. Flere av kundene fra juni skal være tilstede i Oslo…dette blir gøy! Trenger tips om hva du ønsker å lære om vedrørende blogging? Hva skal webinaret handle om? Veldig åpen for forslag!! Kommenter og del gjerne! Nå blir det blogging hver dag igjen….takk for besøket!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2013-08-20T20:08:22+00:00 5. august, 2013|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits