Kjære @Jensstoltenberg, du er kul!

Jeg må bare si det, Jensemann gjør noen morsomme greier av og til, som igjen skaper MYE blest i mediene. Har du sett det siste han har gjort som blir vist på VG-TV? Se det evnt HER.  Dette er selvfølgelig unikt i verdenssammenheng og verdenspressen skriver masse om det. Jeg tror kanskje det er kun i Norge at statsledere gjør som våre gjør! Sette seg i en taxi og kjøre mannen i gata rundt. STORT KUDOS Jensemann, dette var stas!

Foto: Frank Karlsen

Foto: Frank Karlsen

Ungene og jeg ler så vi griner, dette vil vi se mer av. Flere politikere må vise seg mer som mannen i gata, det er de tjent med. Jeg vet ikke med deg, men jeg er ganske lei av tradisjonelle debatter og intervjuer av politikere. SUPERSNORK! Ikke viser det noe særlig nytt, politikerne snakker på autopilot og vellærte strofer ruller ut….og de er overkoselige, som på Sommeråpent på NRK igår. Jeg holdt på å dø og skiftet kanal fort.

PLUSS, jeg har mange ideer om hvordan de skal nå de unge på nettet. Bare å ta kontakt Jens , eller aller helst Erna. Digger henne!

Men tilbake til jordnære politikere. Jeg har en herlig historie om Jens Stoltenberg. Vi skrur tiden tilbake til 2007 og jeg hadde akkurat fått beskjed om at jeg skulle være på The Oprah Winfrey show. VG omtalte akkurat dette og jeg sa i intervjuet at jeg lurte litt på om jeg skulle ta med meg noen gode politiske argumenter FOR Norge. Det var lurt å si skulle det vise seg.

oprah_trinegrung

Trine Grung og Oprah Winfrey

Det er lørdag formiddag og vi sitter rundt lunsjbordet i stuen. Praten går løst i heimen og jeg aner fred og ingen fare. Plutselig ringer mobilen med skjult nummer og da pleier jeg ikke å ta den. Men noe gjorde at jeg valgte å gjøre akkurat det den dagen og det er jeg glad for!

I andre enden sier en velkjent stemme: Hei Trine, det er Jens Stoltenberg som ringer…hører du skal til Oprah! Da må du ha med deg kunnskap om norges familiepolitikk i bagasjen, og det kan både jeg og mammaen min litt om.

Så jeg endte opp med en times lang samtale med han og hele to timer med hans herlige mor. FOR en dag! OG for en kunnskap jeg fikk om hvordan de bygget familiepoltikken vår for en del år tilbake! Men Oprah var  mer opptatt av Jens faktisk hadde ringt…for jeg tviler på om Obama noen gang ringer til hvermannsen. Tviler sterkt.

Når det er sagt så nærmer valgkampen seg og jeg vet hva jeg skal stemme. Jens eller ikke, det forblir min sak, og jeg må presisere at det er ikke politikken til AP jeg fronter her, men stuntet til Jens. Du er unik som velger å gjøre slikt….jeg digger det!

HUSK WEBINAR PÅ TIRSDAG! PÅMELDING FINNER DU HER!

trinegrung.no webinar bloggkurs aug 13
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:25:25+00:00 11. august, 2013|Categories: YTRINGER|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits