BESTE ekteskapsrådene, fra en mann!

Jeg kom over en sak på Facebook i dag. Den ble oppdaget fordi flere av mine venner hadde likt den og handlet om en mann sin skilsmisse som var i ferd med å ferdigstilles. Dette hadde satt noen tanker i sving og ikke minst anger for ting som kanskje burde vært gjort. Tanker om hva som hadde gått galt, tanker om hva han kunne gjort anderledes, hvorfor han mistet kvinnen han elsket og hvordan han ønsket genuint å minne menn på en del viktige ting.

Jeg ble så rørt at jeg oversatte det til norsk og deler det med deg. DETTE var gode råd. Som kvinne likte jeg alle, så kjære menn, husk dette: WHEN MOM IS HAPPY, EVERYBODY IS HAPPY! Min fremtidige make skal lese dette innlegget FØR vi legger ut på livets vei sammen! ENIG?

1) Aldri slutt med frierier ovenfor kvinnen. Aldri slutt med dating. ALDRI ta en kvinnen for gitt. Når du spurte henne om å gifte seg med deg, lovte du å være den mannen som ta vare på hennes hjerte og  beskytte det. Dette er den viktigste og helligste skatt du noensinne vil bli betrodd. Hun valgte DEG. Aldri glem det, og aldri bli lat i din kjærlighet til henne.

2) Beskytt ditt eget hjerte. Akkurat som du forpliktet til å være beskytter av hjertet hennes, må du vokte ditt eget med samme årvåkenhet. Elsk deg selv fullt ut, elsk verden åpenlyst, men la det være en spesiell plass i hjertet ditt for din kone. Hold denne plassen alltid klar til å motta henne og invitere henne inn, og nekt å la noen eller noe annet inn der.

3) Bli forelsket om og om og om igjen. Du vil hele tiden endre deg. Du er ikke den samme personen du var da du giftet deg, og om fem år vil du ikke være den samme personen du er i dag. Endring vil komme, og dere må re-velge hverandre hver dag. Hun MÅ ikke å bo hos deg, og hvis du ikke tar vare på hjertet hennes, kan hun gi det hjertet til noen andre eller stenge deg helt ute, og du kan aldri være i stand til å få det tilbake. Alltid kjempe for å vinne hennes kjærlighet akkurat som du gjorde da du var på frierføtter til henne.

4) ALLTID se det beste i henne. Fokusere bare på det du elsker. Hva du fokuserer på vil da are bli bedre. Hvis du fokuserer på det som irriterer deg, alt du ser er grunner til å bli avlyttet. Hvis du fokuserer på hva du liker, kan du ikke unngå å bli fortært av enda mer kjærlighet. Fokus på det positive og du vil uten tvil se at du er den heldigste mannen på jorden har denne kvinnen som din kone.

5) Det er ikke din jobb å endre eller fikse henne … din jobb er å elske henne som hun er, uten forventninger til hennes stadig skiftninger. Og hvis hun endrer seg, elsk den hun blir, om det er det du ønsket eller ikke.

6) TA FULLT ANSVAR for dine egne følelser: Det er ikke din kones jobb å gjøre deg lykkelig, og hun kan ikke gjøre deg trist. Du er ansvarlig for å finne din egen lykke, og gjennom dette vil din glede smitte over i ditt forhold og din kjærlighet.

7) ALDRI KLANDRE din kone hvis du blir frustrert eller sint på henne. De er dine følelser og ditt ansvar. Når du føler disse følelsene bruk tid på å forstå hva det er inni deg som ber om å bli helbredet. Du ble tiltrukket av denne kvinnen fordi hun var den personen best egnet til å utløse alle dine barndoms sår på den mest smertefulle måten slik at du kan helbrede dem … når du helbreder deg selv, vil du se at de ikke ikke var utløst av henne, og du vil lure på hvorfor du noen gang trodde dette.

8) Tillate kvinnen å bare være. Når hun er trist eller opprørt, er det ikke din jobb å fikse det, er det din jobb å holde henne og la henne vite at det er ok. La henne vite at du hører henne, og at hun er viktig og at du er den pilaren som hun alltid kan lene seg til. Ikke kjør avgårde når hun er opprørt. Vær sterkt tilstede og la henne vite at du ikke kommer til å gå noe sted. Lytt til hva hun egentlig sier bak ordene og følelser.

9) vær dum … ikke ta deg selv så jævla seriøst. Le. Og få henne til å le. Latter gjør alt annet enklere.

10) FYLL hennes sjel hver eneste dag … lære hennes kjærlighetspråk og de spesifikke måter som gjør at hun føler seg viktig og validert og kjær. Be henne om å lage en liste over 10 ting som gjør at hun føler seg elsket og husk disse tingene og gjøre det til en prioritet hver dag for å få henne til å føle deg som en dronning.

20130717-194724.jpg

11) være til stede. Gi henne ikke bare tid, men ditt fokus, oppmerksomhet og din sjel. Gjøre hva det tar å tømme hodet slik at når du er sammen med henne at du er fullt med henne. Behandle henne som du ville din mest verdifulle klient. Hun er.

12) Vær villig til å ta henne seksuelt. Bær henne bort i kraft av ditt maskuline nærvær, konsumer henne og sluk henne med styrken din, og treng inn i henne til de dypeste nivåer av sjelen hennes. 

13) Ikke vær en IDIOT …. Og ikke vær redd for å være en heller. Du vil gjøre feil og så vil hun. Prøv å ikke gjøre for stor av feil, og lære av de du gjør. Du er ikke ment å være perfekt, bare prøv å ikke være for dum.

14) GI HENNE ROM … Kvinnen er så flinke til å gi og gi, og noen ganger hun trenger å bli minnet på å ta seg tid til å pleie seg selv. Fortell henne å ta tid for seg selv, spesielt etter at dere har fått barn. Hun trenger denne plassen til å fornye og få re-sentrert seg selv.

15) være sårbar … alt må ikke være på stell. Være villig til å dele din frykt og følelser, og vær rask til å erkjenne dine feil.

16) ha full åpenhet om alt. Hvis du ønsker å ha tillit må du være villig til å dele alt … Spesielt de tingene du ikke ønsker å dele. Det krever mot å fullt ut elske, å fullt ut åpne hjertet ditt og la henne slippe inn når du hun ikke vil like det hun finner … En del av det motet er å tillate henne å elske deg helt, din mørke så vel som lyse sider. 

17) aldri slutte å vokse SAMMEN … I den stillestående dam raser malaria, i den flytende strømmen er alt frisk og kjølig. Finne felles mål, drømmer og visjoner å jobbe mot.

18) Ikke bekymre deg for penger. Penger er et spill, finn måter å arbeide sammen som et team for å vinne spillet. Det hjelper aldri når lagkamerater kjemper. 

19) TILGI UMIDDELBART og fokusere på fremtiden i stedet for å bære vekt fra fortiden. Ikke la din historie holde deg som gissel. Tilgivelse er FRIHET. Skjær ankeret løs og alltid velge kjærlighet.

20) Velg alltid KJÆRLIGHET. Til slutt, er dette den eneste råd du trenger. Hvis dette er det styrende prinsipp der alle valgene er regulert, er det ingenting som vil true lykke i ditt ekteskap. Kjærlighet vil alltid tåle.

By | 2017-03-16T07:03:24+00:00 25. august, 2013|Categories: PERSONLIG|13 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits