Sykle med en «gruppe»?

Sykkelturistene

Idag hadde gjengen i #Sykkelturistene sitt andre treff. To nye damer på plass og ikke noe veldig innarbeidet treningsregime enda. Men to nye kom og for meg var det stas. Hun i blått heter May og er en sånn sykkelekspert. Hjelp, ble nervøs bare av å se på låra jeg. Og ganske riktig. Med racesykkel freste hun forbi Siw og meg som hadde mer mosjonstempo, selvom jeg mistenker Siw for å være triviell og lojal mot mine sykkelferdigheter.

Dama i midten har en av landets fineste dialekter og det var KUN derfor hun fikk intervjue oss. Hun kom fra Drammens tidende. Dialekten er fra Sogndal.

Dette er altså et lite, men morsomt sykkelprosjekt. Samle noen damer en gang i uken for felles glede på to hjul. Ikke noe press om fart og utstyr, men passe på sosialt føde mens pedalene går. LIKER.

20130912-213419.jpg

Bor du i Drammendistriktet og har lyst å være med så er det torsdager som er dagen fram til snøen kommer. Høljer det ned så gidder vi ikke, dette skal være kos og hygge og felles svetting. Send meg en mail i feltet her om du ønsker å være med i gruppen vår på Facebook og kanskje tråkke av og til. Vi trener IKKE til Birken eller noe annet ritt, og ei heller har vi fokus på det siste innen utstyr. Viktig for meg.

Bli med du og, håper vi ser deg!

20130912-213442.jpg
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2016-05-19T11:22:34+00:00 12. september, 2013|Categories: PERSONLIG|4 Comments

4 Kommentarer

  1. May Jorun 12. september 2013 at 22:11 - Reply

    Digg å sykle med dere (Trine og Siw) i dag, jeg kommer tilbake neste torsdag om været smiler til oss 🙂

  2. Siw H. Thorslund 12. september 2013 at 23:00 - Reply

    Var en fantastisk tur i kveld! Gleder meg til neste torsdag… 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits