Norges nye Oprah?

Det er lov å tenke stort. Det er lov å ha lyst til noe stort. Det er lov å drømme stort, ikke minst. Oprah har siden jeg var 19 vært mitt store forbilde og lenge har jeg savnet et lignende konsept i Norge. Et konsept på TV, eller nett, som tar folkets historier på alvor og ikke bare er opptatt av å promotere egne programmer og utdaterte kjendiser. Jeg er veldig lei av kjendiser. Ikke alle, men mange av de. Ikke Ylvis, de elsker jeg!

Jeg skal til Bergen og Stavanger i Oktober for å holde workshop i hvordan småbedrifter skaper synlighet for seg på nettet.

Innhold workshop

 • 9 regler for suksesselementer på Facebook
 • Innhold som genererer LIKER
 • Hvordan gjøre Facebook siden synlig andre steder
 • Hva publiserer en og når?
 • Hvordan jobbe med mobilen som verktøy
 • Kundecase (WebTalk) i en morsom setting og gir svar på kjente utfordringer
 • Gruppeoppgaver og samtaler for å lære av hverandre med Q&A
 • Lynpresentasjon av 3 gründere du kan lære noe av

Og her kommer overskriften inn i bildet. Jeg ønsker å gjøre noe nytt på webinarene som er en del av workshopene. Noe som ikke bare gir merverdi for de som ser på via nettet, men og for deltagere på stedet. Med nettet som medhjelper kan jeg sende LIVE fra workshopen og intervju folk som er tilstede. Hvor gøy er ikke det! Da skaper vi enda mer synlighet for bedrifter som er tilstede, menneskene bak og hvordan de kan synliggjøre seg enda mer.

Facebook kurs trine grung 2013

Jeg sitter og jobber med nettkurset mitt om hvordan en skal finne kundene via Facebook og jeg gleder meg til å dra ut med budskapet. Stavanger og Bergen er først ute. Dra med deg en venninne gjeng som enten driver for seg selv, butikk eller annen business, og kom! Jeg vet du vil lære masse og ikke minst få enda mer drahjelp fra nettet for å få enda flere kunder til din butikk. Dette blir en gøy aften med masse energi, masse latter, live-show på nettet (nei vi skal ikke strippe) , og ikke minst vil du lære masse.

En dame sa til meg på et foredrag at hun ikke skjønte hvorfor hun ikke fikk «liker» på Facebook. Hun la ut noe hver dag. Jeg spurte hva hun la ut og hun fortalte om bilder av produkter hun solgte og tilbud hun hadde i butikken sin. Snakker du med følgerne dine, spurte jeg. Snakker?, sa hun. Her er problemet, folk vet de bør være der men aner ikke hvordan. KOM Å LÆR! Jeg elsker å vise folk  mulighetene og håper jeg ser DEG den 24 eller 25 okt. Bestill billige billetter under, kun billige denne uken!

Bilde tatt 14.06.13 kl. 16.24 #2

For flere detaljer og informasjon om LYNPRESENTASJONER:

Bergen: http://synlightstreff.eventbrite.com/

Stavanger: http://synlighetstavanger.eventbrite.com/

 • Introdukjsonspris ved påmeldelse i dag: kr.1490,– ( gjelder til 26. sept)
 • Etter dette er prisen kr.1990,- med frist for påmelding 17. oktober.

Prisen du betaler idag er kun kr.1490,-

BERGEN 25 oktober:

STAVANGER 24 oktober:

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2013-09-18T11:35:17+00:00 18. september, 2013|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON|11 Comments

11 Kommentarer

 1. kirsten 18. september 2013 at 12:36 - Reply

  Venter på kurs i Kr sand, Trine 😉 NÅR??? 🙂

  Klem

  • Trine Grung 18. september 2013 at 12:51 - Reply

   Herlig Kirsten!! Må få dratt igang disse to først og så kommer vi 🙂 gleder meg masse!

 2. Anne Brenneng 18. september 2013 at 12:59 - Reply

  Strålende!! Klart du blir norges versjon av Oprah, bare enda bedre fordi du blir Trine 😉 Heier som en gal, og gleder meg til å se deg nærmere enn Stavanger.

 3. Ida 18. september 2013 at 14:54 - Reply

  Du kommer dessverre til å bli «Norges Oprah» Beklager, dette kan jeg ALDRI se. Vær så snill å ikke sammenligne det engang.

  • Ida 18. september 2013 at 14:55 - Reply

   Ikke og skje*

  • Trine Grung 18. september 2013 at 14:55 - Reply

   Tok du ikke spøken Ida? Samme det. Savnet et slikt program skrev jeg, sa ikke jeg skulle lage det samme

   • Ida 18. september 2013 at 15:01 - Reply

    Nei tok ikke spøken din 😉 Oprah har gjort det og gjennomført det med glans, tviler på at noen kunne målt seg med henne om de startet ett eget program. Dette er gjort! Da burde man skape ett annet konsept, finnes bare en dronning!

    • Trine Grung 18. september 2013 at 15:03 - Reply

     Selvfølgelig et annet konsept men en kan likevel la seg inspirere av menneskers historier, noe jeg fortsatt gjør uten at det må gjøres i Oprah sin ånd eller hennes måte. Tiden har forandret seg så en måtte gjort ting annerledes men mennesker m noe på hjerte eller er genuint engasjement engasjerer uansett tiår

 4. Janne Baltzersen 18. september 2013 at 16:54 - Reply

  Heier på deg!! Ikke i tvil, du kan få til det du vil,-ha tro på deg selv og bruk kunnskapen du har,-da er det ikke langt til dine mål!:D Lenge til dette kurset kommer i Oslo el omegn? Psssssst! Husk de bildene du skal sende meg da;)

  • Trine Grung 19. september 2013 at 11:47 - Reply

   Det kommer til en by nær det før du aner det Janne. Men du er nå så flink da!

 5. Camilla 19. september 2013 at 19:54 - Reply

  Ja jeg tror du kan bli norges nye oprah. Du er veldig flink Trine. Men det du skaper nå selv er jo enda bedre enn Oprah. Har lært mye av deg med alt du deler på nett. Kommer du til Bodø da med kurset?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits