Sykkelturistene suser avgårde

Dette er så kjekt! Tenk at allerede over 20 stykker har meldt sin interesse for å sykle med en damegruppe i Drammen!! Det eneste målet er å nyte to hjul i svingene. Ikke noe styr med at en må vinne Birken eller andre trivielle sykkelutfordringer. Kun sosialt på to hjul. Noen er i god form, noen er i grei form, noen er i starten, men alle har sykkelglede til felles.

Igår var jeg forhindret til å tråkke med gjengen da jeg var på prisutdelingen til Posten. I hele år har en gjeng med nettfreaker unnagjort juryarbeid for å kåre verdige vinnere, og i går ble prisene utdelt. Årets nettbutikk ble Stormberg og det heiet jeg litt ekstra på. De er så flinke med sitt sosiale engasjement, og ikke minst bruker de sosiale medier helt riktig, etter mitt syn.

sykkelturistene 190913

Foto May Jorun Vold Busvold

 

I nydelig høstvær tråkket damene et par timer i går og etter hva jeg har blitt fortalt så storkoste de seg. Gleder meg allerede til neste treff og sykkeltur! Dette er så kjekt! Et bilde på Instagram og et blogginnlegg og 20 stykker er med i gjengen allerede. Har du lyst å være med og bor i Drammen eller omegn ( Siw kommer med tog fra Tønsberg, just sayin) så send meg en mail i feltet under her.

 

Gleder meg til kanskje å høre fra deg! Bor du ikke her, men kjenner noen som kanskje trenger å vite om dette, så del gjerne på Facebook eller Twitter. Det setter jeg pris på! KLEM
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2016-05-19T11:22:29+00:00 20. september, 2013|Categories: PERSONLIG|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits