Er virkelig menn så enkle?

Jeg har en bekjent som har mange sterke meninger om kvinner og menn og måten vi kommuniserer oss i mellom. Vi satt over en kaffe og diskuterte dette heftig og jeg utfordret han til å blogge om emnet. Han mener vi kvinner ikke forstår hvor enkle menn faktisk er og hvor lite som skal til for at hverdagen ble bedre for alle parter.

Jeg skal ikke si min mening om emnet, men lar deg diskutere det i kommentarfeltet. Dette er sterk kost. Er det vi kvinner som krever for mye? Bør vi rett og slett endre måten vi kommuniserer på? Her er En enkel mann sitt bidrag i debatten:

La oss menn få lov til å være enkle!

 

Jeg har lenge forstått at kvinner ikke har forutsetninger for å forstå menn. Kvinner forstår stort sett ikke hva menn liker. Kvinner forstår heller ikke hva menn ikke-liker. Kvinner forstår ikke under noen omstendighet bakgrunnen for menns liker og ikke-liker.

Kvinner evner rett og slett ikke å tenke så enkelt og like frem som det en mann med største selvfølgelighet klarer. Dere kan beklageligvis ikke få innsikt i denne enkelheten, for dere klarer ikke å høre en mann ferdig før dere blir sint på ham. Resultat, han vil aldri dele egen enkelhet med en kvinne. Aller minst den som står ham nærmest.

Kvinner skal her få litt innsikt i mannens hjerne. For at dere skal få utfordret dere selv, så lar vi arenaen være en strippeklubb.

Strippeklubb

Menn kan gå på strippeklubb. Det er til og med mange som gjør det. Enkelte gjør det regelmessig. Hva er det som foregår i en manns hjerne når han velger å benytte virkelige penger på å se en kvinne kle av seg? Han vet at han ikke får lov til å ta på henne. Han vet også at det er totalt uaktuelt for henne å ligge med ham. Dette er i utgangspunktet så dumt at det kan sammenlignes med at Freia selger bilder av Melkesjokolade over internett. Ingen ville betalt for det. Eller, hvor mange ville betalt for å få lov til å lukte på en Cola?

Mannen går på strippeklubb nettopp fordi han ikke vurderer situasjonen utover selve strippingen. Han vil se en deilig kvinne kle av seg. Dette er han villig til å betale for fordi det selges øl (eller annen alkohol) der, stripperinnen oser av seksualitet, hun gnir seg gjerne inn til mannens underliv og hun får ham til å føle seg attraktiv. I løpet av kvelden får han ståpikk. I mange tilfeller er denne etterlengtet. Riktigere, omstendighetene rundt hans nyvunnede ståpikk er etterlengtet.

051111

Stripperinnen kommuniserer svært enkelt. Hun sier ”dersom du kjøper en flaske champagne, så sitter jeg her sammen med deg”. Tusen kroner er ikke veldig mye penger når du ser hva mannen får tilbake. Han får se på og snakke med damen han nettopp har sett både puppene og musen til. Hun snakker i tillegg ertende med ham. Mannen er på dette tidspunktet sikker på at kvinnen kan være i stand til å gjøre et unntak for nettopp ham. Mannen er sikker på at han KAN få denne kvinnen til sengs. Så langt er det i mannens øyne akkurat det samme som skjer på en nattklubb. Forskjell, på en strippeklubb sitter kvinnen svært lettkledd. Prismessig er det altså liten forskjell mellom klubb og strippeklubb.

Alle de spørsmål som du, kvinne, sitter med akkurat nå må legges bort. Det forstyrrer deg, og det gjør deg i ustand til å forstå mannen. Den mannen som nettopp er beskrevet har ikke tenkt noe annet eller mer enn det som er å lese ovenfor.

Kvelden ender med at mannen går glad og fornøyd fra strippeklubben, alene. Han har brukt ca. 8.000 kroner. Hver krone var etter mannens vurdering vel anvendt. At danseren ikke ble med, det er ren bonus. Da slipper jeg alt styret, tenker han. Nå kan han heller gå hjem og ta seg en runk.

Glad og kåt

Glad og kåt kommer mannen hjem. Han vil ikke vekke sin kone. Da vanker det kjeft, og runkeplanen vil garantert gå i vasken. Mannen er stille som en mus, han får lettet på pungtrykket sitt og han legger seg. Fortsatt, kjære kvinne, ikke still spørsmål.

For kun 8.000 kroner har han fått se og snakke med en grisedeilig kvinne. (Mannen er den første til å innrømme overfor vennene sine at hun ikke var pen. Hun var deilig!) Hun har gnidd rumpen sin inntil underlivet hans, kjørt silikonpuppene opp mot nese og øyne og hun har hele tiden unngått vanskelige spørsmål. I tillegg, han har fått servert alkohol.

Dere kvinner har vanskelig for å forstå dette, men ingen andre steder i hele verden kan mannen få så mye for så lite. Han har fått være seg selv en hel kveld, i all sin enkelhet.

Alternativet, tenker dere, er at han hadde fortalt om drømmene sine hjemme. Noen av dere vil kanskje reflektere over følgende: Hvis min mann hadde brukt 8.000 kroner på meg, på en kveld, så hadde han fått det mye bedre enn på en strippebar. Feil!

  1. Ingen mann våger å fortelle hva han egentlig ønsker til en kvinne. Han får kjeft.
  2. Dere ville aldri tillatt bruk av 8.000 kroner.
  3. Dere stiller for mange spørsmål. Dere kvinner tenker ikke over det, men det kommer alltid et spørsmål. Kan vi ikke heller kjøpe den vinen som koster 459 kroner? Går det greit at jeg ikke tar på meg hofteholdere i kveld? (De strammer, sier du kanskje.) Tror du barna har det greit hos farmor? Kan du love å bli med meg hjem senest klokken 02:00?

Mannen er så enkel å forstå at dere kvinner ikke evner å se det. Dere stiller vanskelige spørsmål der dette er totalt bortkastet. Ett spørsmål holder, ett eneste spørsmål. Dersom du som kvinne stiller mannen din dette ene spørsmålet (regelmessig), så er faren for at nettopp din mann bruker penger på stippebar totalt eliminert.

Spørsmålet lyder: Kan jeg få lov til å ta på meg mitt mest sexy antrekk i kveld, også lager vi mat og åpner en del vinflasker (eller øl?), for så å avslutte med at du knuller meg akkurat så lenge du har lyst til – der du har lyst – uten at vi trenger å snakke noe om hva det ene eller andre egentlig betyr?

Provosert

Dersom du stiller dette spørsmålet til din mann så må du ikke skuffe ham. Gjør akkurat det dere er blitt enige om. Ikke mer, ikke mindre. Hva med mine lyster, tenker du kanskje? Kjør på! Fortell hva du har lyst til! På dette tidspunktet, når du står med din nakne rumpe fremfor ham, vil ingenting gjøre din mann gladere (og kåtere) enn at du forteller hva du vil. Gjør det enkelt. Fortell mannen hva han skal gjøre. Et eksempel kan være at du sier ”kjør pikken din hardt inni meg, slå meg på rumpa. Slå meg!”. Liker du ikke dette, så si det som du liker. Husk bare at det må være enkelt å forstå, og det må ikke fremsettes som et spørsmål.

Du må gjerne bli provosert eller sint over det du nettopp har lest. Det hjelper deg imidlertid ikke det grann. Alle menn er selvsagt ikke slik som beskrevet. Bare de aller fleste.

Til sist, og dette er viktig. Ikke reduser mannens generelle og herlige enkelhet ved å stille moralske spørsmål knyttet til stripping! Alle er enige om det ikke er spesielt bra at menn utnytter kvinner som stripper. Vi menn er likevel så enkle at vi klarer å se at det ikke er styggere enn at dere kjøper klær fra H&M, kremer fra Clinique eller velger å dra til feriedestinasjoner hvor de hotellansatte åpenbart er grovt underbetalt. Der kan dere til og med klage på at regningen er høy, eller dere kan begynne å tyte over at mannen gir for mye tips.

Vennlig hilsen En enkel mann

Hva syntes du? Er det så «lite» som skal til for at mannen tilfredsstilles? Ingen samtaler, ingen spørsmål, ingenting? Kommenter gjerne eller del på facebook!

trinegrung 110913

By | 2013-09-11T19:43:52+00:00 11. september, 2013|Categories: MIN BLOGG|24 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits