Gratulerer med dagen #Nrk @P3

NRK P3 har blitt 20 år. Det er mange år med god underholdning og jeg er virkelig stolt over de fire årene jeg hadde i statskanalen. Jeg har dager der jeg forsatt ønsker å jobbe med radio, og da er det NRK som gjelder. Kanskje jeg skal kontakte P1 å høre? Radiostemme har jeg, liten tvil om det, og STAS å høre på jubileet at jeg forsatt har rekorden. Ingen har noensinne hatt flere lyttere enn meg i P3 og det må vel være lov å skryte av? Jeg gjør det. Sånn er jeg. Det enkle er ofte det beste, og Poprush var enkelt men masse begeistring, energi og humør. Og god musikk, ikke minst det. Veldig flinke musikkprodusenter i P3 og har alltid vært det.

p3 jubielum trine grung 5

Jeg startet dagen i Drammen og pønta meg hos han Jostein på Chi Hair. De har blitt så flinke på Facebook og er den frisøren med flest «likes» i Drammen. Bra de har en god læremester, jeg har gitt de alle mine beste tips. Fortjener det SÅ, for de er de beste folka i byen. De har fått inn ei som sminker og nå….jeg ble veldig fornøyd!

Men over til jubileet til P3. Jeg gruer meg alltid til slike settinger når jeg vet det er mange folk. Eller gruer/gleder meg. Pressen er der og det er masete, synes jeg. Mange tror at jeg elsker den biten, men det stemme ikke i det hele tatt. Jeg hater når andre jeg ikke kjenner skal ta bilder av meg. Rød løper og intetsigende spørsmål kan de ha for min del. Hva jeg har på meg, hvilke merker? WHO THE FUCK CARES?

Men når P3 er fokus er det topp. Mine beste år hadde jeg i kanalen da jeg ledet Poprush sammen med beste Terje. Han er så god og heldigvis var han på plass i går. Beste reporteren P3 har hatt, og idag jobber han som redaksjonsSJEF i Senkveld. Helt sant. Sjefen liksom. Stolt. Han har jeg jobbet med!

p3 jubileum trine grung 3

Jeg ser så rar ut når andre skal ta bilde…..jeg er best på selfies, uten tvil.

Men tilbake til festen. Jeg endte, som jeg alltid gjør, i en krok med et menneske. Jeg er ikke en som mingler hele kvelden, jeg gidder ikke, får det ikke til. Christine Koht og jeg pratet i timesvis om sosiale medier, hennes opp og nedturer, mine opp og nedturer, og endte opp med å enes om at hun er en av mine første gjester på TrineTV. Hva det er? Det kommer jeg tilbake til, men det involverer damer jeg beundrer, damer som inspirerer/motiverer/engasjerer meg, og damer som vil noe. Kanskje noen menn, men mest damer.

p3 jubileum trine grung 4

Det var gøy å se så mange kjente fjes og bloggen ble et hyppig tema. Alle heiet på det jeg har fått til på nettet og jeg ble så rørt. Sikkert mange som ler litt inni seg, for jeg har alltid gjort ting på en annen måte enn normen…men det funker jo! Så hvorfor skal en endre ting da? Elsket og hatet, det har jeg levd med siden jeg begynte med radio når jeg var 19 år.

p3 jubileum 2013 trine grung 2MEN, P3 hadde bursdag og hvor ble det av gavene til jubilanten? Ingen kom med gaver, ikke en av gjestene. Bortsett fra meg da. For jeg kjenner hun som lager VERDENS BESTE CUPCAKES og hun heter Janne. Jannes Tapas og Søtsaker.  

Så dette var min gave til jubilanten og GJETT om det ble godt mottatt!!???

jannes tapas trine grung 4 p3

Jeg kan ikke si annet enn NAM. Disse er bare gode og så delikate…et ekstra pluss til Janne for hun hadde laget logo. Det var hennes ide og gjorde det ekstra gøy . Jeg gikk selv rundt og bar brettene til glede for mange…så bilder ligger nok på flere profiler rundt om på nettet. Skal du ha tapas eller cupcakes er Janne dama å gå til! Anbefaler!!!

p3 jubileum 2013 trine grung 1

trine grung christine koht p3

Christine er noe av det herligste jeg vet om, søk henne opp på Facebook, en utrolig herlig inspirasjon å følge på siden hennes!

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:11:35+00:00 5. oktober, 2013|Categories: OPPLEVELSER|17 Comments

17 Kommentarer

 1. mna 5. oktober 2013 at 10:21 - Reply

  Er du og Guri venner igjen?

  • Trine Grung 5. oktober 2013 at 10:23 - Reply

   Vi var nå aldri uvenner….en må tåle meninger om hverandres jobber. Og det går begge veier. Venner har vi alltid vært.

 2. Line Chanette 5. oktober 2013 at 11:02 - Reply

  du er så flink + inspirerende! hvem var dine største fans på P3-festen?? *nysgjerrig*

  • Trine Grung 5. oktober 2013 at 11:03 - Reply

   På festen var det nå «bare» kollegaer . Skjønte ikke helt hva du mente?

   • Line Chanette 5. oktober 2013 at 11:07 - Reply

    Tenkte bare på hvem av de på bildene («kjendisene» om du vil, he he) som liker best det du gjør på nett, med blant annet SYNLIGHET og som støtter deg på alt du har fått til. Vil si det står respekt av den jobben du gjør og du hjelper mange, gøy hvis også «kjente fjes» beundrer ditt arbeid + blir kunder 🙂

    • Trine Grung 5. oktober 2013 at 11:12 - Reply

     De skjønner ikke helt hvordan alt dette funker og hva jeg faktisk gjør. Men de fleste blir satt ut og synes det er stas når jeg forklarer. Og det gleder meg veldig. Koht lærte masse av samtalen vær igår.

     • Line Chanette 5. oktober 2013 at 11:17

      Bra! <3 Men suns nå det er litt rart at kjente folk i medie bransjen ikke er smarte nok til og skjønne hva du gjør og hvordan det funker… Er det så vanskelig?

     • Trine Grung 5. oktober 2013 at 11:19

      De er vant til tradisjonelle kanaler og vet ikke hvordan dette funker. De er på Twitter men skjønner ikke hvordan de skal bruke det i en kommersiell sammenheng. Det er nok der jeg skiller meg.

 3. Line Chanette 5. oktober 2013 at 11:29 - Reply

  De bruker vel sikkert analog hus telefon og fax maskin også fortsatt *skratter*. Men spøk til revolver, får håpe de kommer etter etter hvert, for jeg tror at det du har å tilby er noe mange (oxo kjendiser) trenger! Og jo flere kjente som bruker deg, jo flere vil høre om det du har og tilby 😉 Du er god til Trine-mor, stå på! <3

 4. fay 5. oktober 2013 at 14:14 - Reply

  TRINE, JEG BARE ELKER DEG!!! DIGGER DEG!!
  BLIR SÅ GLAD I HJERTET OG I HELE MITT GUDINNE VESEN AV Å SE AT DU BLIR ANNERKJENDT, SØSTER!
  Seff, du var BESt, og du kommer til å rule BIG TIME! Med din TTV, Trines tv! Du blir Best igjen!

  Gleder meg, jeg heier på deg.
  kiss kiss Fay

  • Trine Grung 5. oktober 2013 at 14:15 - Reply

   Du skal jo være med Fay….i en eller annen form <3

 5. hilde 5. oktober 2013 at 19:05 - Reply

  Trine Tv? Enda en ting som vil ende ut i ingenting? Du har hatt den sykkelgreia at dere skulle sykle rundt i norge, det oppussingsprosjektet som ebbet ut i ingenting og masse andre prosjekter som det ikke har blitt noe av.

  • Trine Grung 5. oktober 2013 at 21:21 - Reply

   Jaja. Kan ikke si annet enn tusen takk for hyggelig kommentar. Jeg blogger om min reise, min gründervirksomhet. Noen ting går, andre ikke. Som m alle andre gründere. Har du prøvd på noe lignende Hilde?

 6. Marit 7. oktober 2013 at 15:23 - Reply

  Irma1000 og poprush med Trine – da var dagene reddet 😀 P3 ble ikke helt det samme uten 🙂

 7. Malin 7. oktober 2013 at 16:43 - Reply

  Spent på TrineTv, håper det blir bedre enn forrige tv, som var fjortistv.
  Enig med Hilde, det er ikke noe varige prosjekter du starter opp.
  Håper du lykkes som med kursene du har.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits