Facebook- slik funker det

Jeg gleder meg som en unge til Facebooknettkurset lanseres. Enda et nettkurs hvor jeg skal dele min kunnskap om bruken av sosiale medier. JIPPI! Dette er så gøy!  Det er ikke mange uker til det braker løs og alle mine råd for hva som funker og hvordan en må bruke Facebook i en kommersiell sammenheng for faktisk å skape suksess. Om du måler sukess i antall følgere og hvordan du faktisk får kunder via nettet…det gjør jeg. Flere kunder=mer penger.

Bilde tatt 06.08.13 kl. 11.43

Du kan jo starte med å følge med for å se hvor jeg får LIKES og hvordan jeg bruker det. Jeg oppdaterer stort sett hver dag og deler en god del på min vei.

Jeg har holdt Facebook kurs for flere grundere i det siste og les noen av tilbakemeldingene under her. Jeg synes dette er superstas!

TIlbakemeldinger trine grung workshops

Det kan høres vel enkelt ut men mange gjør det mer vanskelig enn det faktisk er. De tror ikke at Facebook kan gjøre en stor forskjell for sin bedrift, men det kan den. Jeg får alle kundene mine via Facebook og det er stor verdi i å bidra med kunnskap og hva som reelt funker.

Facebook kurs trine grung 2013

 

MODUL 1

 1. Hvordan lage og få en fin bedriftsside på Facebook
 2. Viktige verktøy for at den ser fullverdig og gjennomført ut
 3. 9 regler for suksesselementer på Facebook ( Gratisvideo til lansering)
 4. Vi ser på brukerpanelet til Facebook
 5. Hvordan du skal måle hvor stor suksess du gjør

Modul 2

 1. Profilbilde og timelinebilde. Str og eksempler (Karen finne noen dårlige og gode)
 2. Hva er et bra timelinebilde? Eks på ja og nei (Karen finner noen norske)
 3. Hvordan dele bilder og hvilke bilder som funker best
 4. Innhold som genererer LIKER

Modul 3

 1. Hva publiserer en og når?
 2. Geniale tips for å engasjere mest mulig (gratisvideo til lansering)
 3. Hvordan tidsinnstille innlegg
 4. Hvordan gjøre Facebook siden synlig andre steder

Modul 4

 1. Hvilke annonser som fungerer og hvorfor for din bedrift
 2. Hvordan du kan doble antall som ser dine Facebook-oppdateringer
 3. Hvordan opprette events på Facebook
 4. Hvordan du promoterer events

 Modul 5

 1. Hvordan oppdatere enkelt hver dag
 2. Hvordan lage morsomme collager og ordtaksbilder
 3. Hvordan lage videoer og dermed engasjere følgere
 4. Hvordan dele dine innlegg fra din nettside for å engasjere mer
 5. Alt blir enkelt med en god mobil

Dette er det jeg skal ha med i kurset, ergo mye læring hvor du kan lære hva som faktisk funker. Hvordan du bygger de riktige type følgere som faktisk ønsker den kunnskapen du besitter. Det er da det skaper verdi for deg og din bedrift. Så må du lære deg og skjønne hvilken modus folk er i når de bruker Facebook. De er der for korte enkle råd og tips, for inspo og morro….IKKE lange monologer. Skap dialog og det er en del verktøy som er virkelig verdt å lære seg for å skape din markedskanal via Facebook.


Kurset lanseres i november og de som signer seg opp på forhånd vil få eget tilbud på mail. Derfor legger jeg igjen denne boksen over her hvor du kan signe opp. Nettkurs er digg. Du blir medlem på nettsiden min og får tilgang til nettkurset som du kan se hjemme når det passer DEG, I DITT TEMPO. Jeg har spilt inn videoene sammen med presentasjoner på forhånd. Alt enkelt og forståelig.

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2013-10-31T20:28:47+00:00 22. oktober, 2013|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON|1 Comment

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits