Slik skal hotellservice være

Jeg er heldig, jeg vet det. Jeg er blogger, bor på suiter (les flertall) og da har en ikke lov å klage. Men en bitteliten klage kommer, og den er IKKE rettet mot Clarion Stavanger som jeg bor på…det må jeg skyndte meg å si. For her varter de opp med frukt og sjokolade ved ankomst, rom med utsikt og en seng større enn den jeg har hjemme. Da kan en ikke klage!

20131023-235133.jpg

Jeg er sjeleglad for selskapet igår kveld, nemlig en pose M. Den var søt og ga meg oppmerksomhet (ihvertfall magen), den var omtenksomt selskap under en bedre serie (har du sett den danske serien som heter Rita? Jeg ELSKER den), og jammen slo ikke posen av en prat etter endt serie……alt i en pose, nesten som et kinderegg, helt utrolig.

Men hvor i alle dager er denne drømmemannen som skal holde meg med selskap på slike suiter? Hotellet disker opp og jeg skal » bare» ligge her alene å glo? Sengen alene er tre gangeren den jeg har hjemme. Hallo, hele Stavanger hadde fått plass her blant alle putene som hotellet gjerne selger deg i resepsjonen. Jeg har to hjemme, elsker de!

Visste du at hotellet har vunnet priser for sin frokost? Bilder kommer senere. Omeletten bør en visst skrive hjem om og jeg blogger jo…..hallo! Omeletten må dokumenteres og plukkes fra hverandre. Mulig kokken bør stille til kokkekamp, for min omelett er jammen ikke verst den heller. MEN HVOR ER DRØMMEMANNEN JEG SKAL LAGE DEN TIL?

Høres jeg desperat ut nå? Jeg er ikke det. Jeg har en spennende tid i møte og tiden kan egentlig ikke gå fort nok. Imens ligger jeg her og nyter suiten alene, for jeg gjør akkurat det. NYTER. En pose M og en god serie på laptoppen. Senere i dag er det workshop i hvordan kunder skal bruke Facebook. Jeg leder og jeg gleder meg!

Skjermbilde 2013-10-24 kl. 00.04.16

Jeg la ut dette bildet på Facebooksiden min i går og jammen engasjerte folk seg. Jeg skal vise alle som kommer på kurs idag hvordan de skal ha det gøy på Facebook. Jeg skal jo tross alt gifte meg med Facebook! Twitter har jeg tatt ut seperasjon fra og Instagram er den første jeg kommer til å ha et forhold med hvis jeg noen gang skulle finne på å være utro mot Facebook.

Men tilbake til rommet. Nå må jeg stå opp. Putene skal nytes igjen i kveld og magen gleder seg nå til frokost. Det ryktes at de har egen konditor på kjøkkenet, men magen min er ikke så glad i sukker. Hjernen min er det, men akkurat nå om dagen er hjernen og magen i krig og heldigvis vinner magen. Jeg har gått ned 5 kilo…..hahahahahaha. Helt sant. Jeg er så flott at drømmemannen bør innfinne seg om få strakser.

Imens befinner jeg meg i Stavanger mens morgendagen skal det samme nytes i BERGEN! Jeg er heldig, jeg elsker jobben min!

1002456_660084644025163_506525997_n




Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:07:11+00:00 24. oktober, 2013|Categories: OPPLEVELSER|2 Comments

2 Kommentarer

  1. Stine 24. oktober 2013 at 14:34 - Reply

    Kan du bytte font? Den er skikkelig slitsom å lese.

    • Trine Grung 24. oktober 2013 at 14:57 - Reply

      Takk for innspill Stine. Jeg har sendt det videre til designer 🙂 Klem

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits