I #Bergen er alltid himmelen blå

Sitter foran laptopen og forbereder kveldens Facebookkurs. Jeg sitter og taster ved det kuleste røde bordet og har en utsikt av de sjeldne. Egentlig kult å møblere rommet med pulten midt i rommet for når en setter seg ned ved den så ser en rommet på en annen måte. Jeg liker dette rommet på Clarion Airport Hotel Bergen.

Men. Dette måtte jeg bare dele. Se den koselige meldingen som ventet på meg på rommet! Jeg har aldri opplevd at et hotell følger til de grader med. De er RÅE på sosiale medier, båder Clarion Stavanger og Clarion Airport Bergen. De svarer kjapt både på Facebook og Instagram og møter gjestene på en måte jeg ikke har opplevd noe annet sted før.

Jeg må skyndte meg igjen å si at jeg ikke er betalt for å si dette. De engasjerer seg ekte og det setter jeg stor pris på. Ikke bare har de lest bloggen min over tid, men de har svart på alle meldinger jeg har lagt ut på sosiale medier ASAP. Det er sjelden vare og for meg er det kundeservice som JEG setter utrolig pris på . Da fortjener de å høre det og jeg traff Silje som er sosiale medier sjef i sted og hun fortjener applaus. Hun kommer på Facebookkurset mitt ikveld og det spørs om jeg ikke må bruke henne som case. Hun er flink!

Det aller morsomste er at disse workshopene starter etter en kommentar fra Clarion Stavanger på Instagram. Så ekte sosiale medier dialog på alle plan!

Nå skal jeg pudre nesen og gjøre meg klar for kvelden. Hæler eller ikke hæler, gleder jeg meg uansett til å treffe lærelystne. En velkomst som dette måtte blogges, er du ikke enig!?

Clarion airport bergen trinegrung
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:07:09+00:00 25. oktober, 2013|Categories: OPPLEVELSER|6 Comments

6 Kommentarer

 1. hilde 25. oktober 2013 at 18:59 - Reply

  Så du har betalt for overnattingene du har hatt på hotellene?

  • Trine Grung 25. oktober 2013 at 23:44 - Reply

   Ikke full pris nei men ikke betalt for å skrive noe. Det gjør jeg på egenhånd. Fordi de er morsomme å jobbe sammen med

 2. Silje 26. oktober 2013 at 23:12 - Reply

  Du er snill du, Trine. Tusen takk for så fine tilbakemeldinger. De settes stooor pris på 🙂
  Klem fra Silje.

 3. Elin Pollard 27. oktober 2013 at 09:18 - Reply

  Her kunne jeg tenke meg å bo neste gang jeg er i Bergen 🙂 Veldig bra markedsføring 🙂 og helt gratis 🙂 Alltid kjekt å bli tatt vare på 🙂 spesielt når en er på reise 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits