Video 1 #sommerkropp2014

Jeg elsker prosjekter. Som gründer skal jeg ærlig innrømme at noen prosjekter har en tendens til å ta litt av, i mitt hode ihvertfall, og jeg kan skjønne at omverdenen tidvis titter på meg og lurer på om alle skruene er skrudd skikkelig fast. Jeg kan forsikre om at det er de, jeg bare elsker å være i en kreativ prosess.

Idag, etter jobb, dro datter og jeg på oss treningstøyet for å trimme i bakkene hvor vi bor i Drammen. Jeg bor helt vanvittig fint til og elsker rundene jeg har funnet her i skogen. Fordelen er at uansett tur så starter det rett opp, ergo bakre del av torso begynne å bli veltrent….isch. Hørte du? Drømmemann!!! Kroppen er på plass!!! Hahahaha

Men helt seriøst, det er så viktig å bevege seg litt hver dag. Hvis jeg ikke er ute å gjør litt hver eneste uke så klikker jeg, hodet funker ikke og hjernecellene begynner å streike. De, hjernecellene altså, trenger ikke så mye, men en times tur, i ganske fort tempo, hver dag gjør susen. Hjernecellene er ganske glad i sukker, men eter jeg mengder kommer tarmfloraen og skriker etter oppmerksomhet, så sukker holder vi oss unna en stund. Og gluten. Jeg har fått ny mage, igjen. Jeg vet jo dette om kroppen min, hva den liker og ikke liker, men ingen er perfekte og jeg gidder ikke alltid leve etter et regime. Betaler prisen etter en stund, men sånn får det bare være. Er ikke mer enn et mennesker og sukker må en tidvis ha.

Over til noe annet, nemlig Facebook og hva en kan bruke som bilder når en oppdaterer. De har en regel om nakenhet og den er de streng på. INGEN skal vise nakenhet på Facebook, da får de kjeftemail og irettesettelse og trussler om stenging av konto. Det er nå greit. Men at Nettavisen publiserer bilder av baby med kule i hodet, det er visst helt innafor. Forstå det den som kan. Alle er vi nå ganske like under klærne, så jeg skjønner ikke helt greien.

Uansett. Igår linket jeg til Anders Hemmahørna og det likte ikke Facebook. Nettsiden hans er jo bare koselig og har mange fine bilder. Noen nudistbilder, men det er jo ikke så farlig, tenkte jeg. Jeg fikk over 400 likes og over 200 delinger, så Facebook våknet kan du trygt si. Så nå er den slettet, av Facebook, og jeg våknet til sperret konto som jeg heldigvis fort fikk åpnet igjen. Noter deg rådet, ikke gjør det samme. Eller gjør det av og til for det er litt gøy og ikke alltid følge regler. Det er da en føler en lever, litt.

Men bloggen min rår de ikke over så vi kan lenge kose oss med Anders sine sprell i den frie natur. Bare klikk HER.

Skjermbilde 2013-10-29 kl. 08.28.26

Han er over snittet glad i å barbere sine edle deler og elsker å være naken. Jeg vet ikke om dette appellerer til mine lesere, men er du noen gang sur og lei er jeg sikker på at Anders gjerne muntrer deg opp med sine gladbilder. Lookie lookie.

Jeg synes alle fortjener å lese om Anders sine sprell så del dette blogginnlegget. Da vrir vi oss unna Facebook sine regler.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2016-05-19T11:22:23+00:00 29. oktober, 2013|Categories: PERSONLIG|6 Comments

6 Kommentarer

 1. Fru Jacobsen 29. oktober 2013 at 09:02 - Reply

  Du er rå 🙂

  • Trine Grung 29. oktober 2013 at 09:08 - Reply

   Rå og rå…spørs hva definisjonen på rå er det hehe . Men gir gass ja 😀

 2. Therese 29. oktober 2013 at 09:04 - Reply

  Ja ja, jeg er med!!
  Jogger/går 5km hver dag, formen blir bedre og bedre men vekten står bom stille

  • Trine Grung 29. oktober 2013 at 09:09 - Reply

   Da er det noe med kosten som må endres har jeg lært meg….men er ikke så nøye da, jeg synes det å trene er viktigst, ikke hvordan kroppen faktisk ser ut. Selvom jeg tuller med sommerkropp2014 hele tiden hehe

 3. Marit 29. oktober 2013 at 14:54 - Reply

  Bakre del av torso? Langt ned går den torsoen Trine?? 😀 Hahaha

  • Trine Grung 29. oktober 2013 at 14:59 - Reply

   Min går helt ned til beina. Knærne. Lang vet du hahahaha

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits