Hva gjør en i Roma?

I skrivende stund flyr fingrene over mobilen. Den blir mitt bloggverktøy de neste dager om du vil følge meg i Roma. Jeg skal på tur, igjen, men siden reiselysten har ligget i dvale i mange år hopper jeg JA ved hver mulighet som kommer min vei.

Roma, har du vært der?

Det er en del obligatoriske ting som må sees men mest av alt gleder jeg meg til å bo på et av Romas beste Bed&breakfast. Sies det. Bildene viser ihvertfall en utrolig koselig atmosfære.

20131101-074505.jpg
Enig!?
Her sitter jeg med dobbelcappuchino og venter på reisefølget. Kom med tips!!! Jeg liker det nære og personlige, de små hemmeligheter fremfor store folkemengder og kø. Men noen av køstedene må jeg se!
God helg, livet gliser videre!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2013-11-01T07:57:09+00:00 1. november, 2013|Categories: MIN BLOGG|6 Comments

6 Kommentarer

 1. Ann Cathrin 1. november 2013 at 08:01 - Reply

  Roma er verdens vakreste by! Jeg husker ikke navn på restauranter og sånn jeg, men sett deg på en restaurant ved Pantheon, og se på livet. Det er turister overalt i Roma, men det e også lokalbefolkningen. Spis italiensk i Trastevere, sitt i Spansketrappen og dikt livshistorier til alle rundt deg. Gå og gå og finn små gater og plasser og bare nyt atmosfæren! Kos deg!

 2. Torill 1. november 2013 at 08:28 - Reply

  Jeg har mange herlige plasser å anbefale i verdens herligste by

  http://mammaskokebok.com/?p=6822

 3. Trist Frue 1. november 2013 at 23:11 - Reply

  Ååååhh…..veldig fint der. Vi hadde en sightseen med en lokal mann, som gikk i alle spennende gater og viste oss mye vi ikke ville sett ellers.

 4. Hege M. Frantzen Wennes 2. november 2013 at 11:46 - Reply

  Hei Trine! Jeg har reist bagpacking turer i Italia i 8 år. Roma er noe eget. Og der bare går man. En enkelt gang tar du bussen.
  Start på Campo de Fiori. Romas blomster og grønnsaksmarked. ( kjøp ekte vanniljestang og andre gode urter å ta med hjem). Dette markedet lever 24 timer i døgnet. Min første Romatur bodde vi i 4 etasje over markedet.
  Nyt stedet og gå så vestover til Via Giulio. Du går retning elven og passerer en stor åpen plass som heter Piazza Farnese.
  Denne avsidesliggende gata er en egen drøm og pusterom. Hele gata har sin egen historie. Anlagt på 1500 tallet på oppdrag av pave Julius den 2. «Romes drawing room» ble gaten kalt.
  Ikke se bare fremover men titt hele tiden til siden og se inn i de fantastiske portrommene.
  Helt i starten går du under en liten buegang tegnet av Michelangelo. I slutten av gata svinger du til høyre og bare noen meter der rundt svingen ligger en bitteliten kaffebar med 1/4 av prisen på kaffen i Roma. Drives av en gammel madam. Snakker bare italiensk. Sender deg et bilde på sms. Vet ikke hvordan legge det inn her. Hilsen Hege Wennes

 5. ipad game developers 3. november 2013 at 05:57 - Reply

  My relatives always say that I am wasting my time here at web, except I know I am getting know-how everyday
  by reading such nice articles or reviews.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits