Hvordan funker scenelivet?

Jeg står på en scene når jeg holder kurs. Eller en slags scene. Noen dager er det greit med scenelys, andre ganger ikke. Akkurat nå om dagen er det bare gøy med scenelivet og jeg digger reisene vi er på rundt om i landet, Karen og jeg, for å lære grundere og småbedrifter hva som faktisk funker på Facebook. Mange blir overrasket, flere blir inspirert og enda flere finner nye kunder på nettet etter kunnskapen og læringen er tatt i bruk.

Tirsdag denne uken var vi på Clarion Royal Christiania som ligger midt i Oslo sentrum. Et av mine favoritthoteller i byen fordi det er så sentralt. Liker. OG de har den beste frokosten som IKKE består av kaken under laget av snilleste Krishna, men mange andre godsaker. De som kom på kurset fikk kose seg med disse så det stod ikke på servicen, for å si det sånn.

Facebookkurs trine grung Clarion oslo 2611 1

Vi var godt plassert på toppen av Clarion i et rom kalt Galleriet. Perfekt for denne gruppen som og ble filmet. Kommer video senere, gleder meg til å dele 🙂

20131128-073522.jpg

Christine Vistung og «min» Karen på plass for å kose oss etter endt kveld. Christine er grunderen bak barnevognskilt.no. KUL dame som rocker på Facebook.

izettle trine grung 2611

Denne lille dingsen ELSKER jeg! Jeg vant min IZettle på Social summer i år og først nå er den tatt i bruk. Helt genial enkel betalingsløsning som funker som ei kule med appen på Iphone. DIGGER! Så enkelt og virkelig verdt å sjekke. Kan brukes både privat og til bedrift og det sendes kvittering med en gang på mail til de som ønsker det. LOVE IT!

20131128-073547.jpg

20131128-074105.jpg

Jeg blir rørt og glad over slike tilbakemeldinger. Tusen takk!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:02:51+00:00 29. november, 2013|Categories: PERSONLIG|1 Comment

One Comment

  1. Eva 3. desember 2013 at 19:27 - Reply

    Du er flink 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits