Stolt av video for #Facebookkurset

<————- Kurt Gaasø som har laget videoen under. Knakende flink kar!

Det er så gøy å reise rundt med workshops for å vise hvordan bedrifter skal skape blest og engasjement på Facebooksidene sine. Jeg er sikker på at de lærdes strides i hva en skal gjøre og hvordan, men jeg lærer nå bort hva jeg mener er det beste og så langt har det funket meget godt for meg. Jeg lever av Facebook i dag.
Det er mange eksperter på sosiale medier og jeg skal være forsiktig med å kalle meg akkurat det. Da kommer horven av de skikkelige ekspertene og mener mye om min bruk. De om det. Lever de av aktiviteten de bedriver på nettet? I rest my case. Jeg er ekspert på BRUKEN av sosiale medier…som en ivrig bruker selv i mange mange år.
Jeg elsker internettet og er gift med Facebook. Vi har befestet vår relasjon med blåe negler og det er min giftering. Liker? Hvis du forelsket deg i neglene, og ikke i meg, så kan du ringe Madeleine hos Oslo hair. Jeg bruker ingen andre, hun er en fest og jeg føler meg 20 år yngre etter å ha vært i salongen noen timer. Ingen steder jeg ler så godt som hos damene på Oslo Hair…de er herlig gale.
2013-12-05 12.39.52
Dette er min måte å ære Facebook på, med en stor dose humor. Vi er herved gift og skal jeg være utro noen gang så har jeg sagt det før…det blir med Instagram. Nå ligger ikke utroskap til min natur, men just in case så har jeg sagt det.
Twitter? Jeg holder munn, de blir så sinte på Twitter. Mange på Twitter må ta sånn anger-management kurs….det trenger de.

Men tilbake til overskriften…jeg har fått meg ny video! Jeg er så stolt! Den ligger på WORKSHOPS-sidene mine som du kan besøke HER, men videoen i sin helhet kan du se under. Hva synes du? Var den bra? Informativ? Fikk du lyst å komme på kurs? Jeg er veldig spent på dine tilbakemeldinger!!!! Kommenter gjerne og gled et medmenneske eller del på Facebook!


Videoen er laget av flotte snille Kurt Gaasø som du kan besøke og LIKE på Facebook HER. Vanvittig flink, empatisk og pliktoppfyllende kar! Anbefaler!
 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:01:18+00:00 10. desember, 2013|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON|1 Comment

One Comment

  1. Rita Hansen 12. desember 2013 at 12:34 - Reply

    Jeg blir varm om hjertet for hver «seier» du casher inn 🙂

    Du spør om videosnutten er bra og informativ. Den er både bra og informativ, og en kan på sett og vis føle litt av energien din.
    Det var «desverre» et par småting jeg reagerte på når jeg så den..Jeg synes det ble for mye skifting av farger, samt at jeg reagerte på at det var «kun» kvinner som ble intervjuet/ fortalte om kurset. Jeg så iallefall en mann i videosnutten, det hadde økt troverdigheten om kjønnsfordeling i innformasjonsvideoen ble utjevnet. (samtidig ville det kanskje ført til flere menn på kurs).

    Dette er ikke ment som kritikk, for alt i alt likte jeg den, jeg skriver det kun fordi du spør. Det tolker jeg som at du er genuint interessert i å få tilbakemelding 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits