Min datter er en cupcake

Jeg smelter når jeg treffer gründere som Janne. Det er noen mennesker en treffer på livets vei som er så rause, genuine og hyggelige og Janne er ei av de. Alltid positiv og grunder på sin hals. Står på og lager mat som ingen andre jeg kjenner. Tapasen hennes skal jeg nyte i bursdagskalas i februar og gleder meg stort, men i kveld er det datter og venninnen Emma som skal feire sin entre inn i tenåringsfasen, og ingen andre enn Jannes Tapas og søtsaker fikk være med på laget.

Cupcakesene fra henne er en drøm, ferdig snakka. Hun laget og de jeg hadde med til NRK P3 sin fest for en tid tilbake, se gjerne her.

20131213-140615.jpg

Det over heter Rocky Road og bare DIGGE! Jeg fikk med meg en stor pose og de er borte. Gulp.

20131213-140630.jpg

Sjokoladecupcakes laget til datteren min og hennes venninne Emma

20131213-140642.jpg

Blåbærcupcakes

20131213-140653.jpg

Vaniljecupcakes.

Veldig glad for at jeg allerede har booket inn trimtur imorgen formiddag, for kvelden blir nok et etegilde uten sidestykke. I tillegg har jeg laget min første Pavlova-kake….jøssenavn. Det var mye lettere enn jeg hadde trodd for den kaken ser så proff ut. Jeg er ingen kakebaker, men liker å prøve meg. Kan jo bare feile og når jeg ikke tørr å prøve meg er jeg glad jeg har damer som Janne. Lik henne gjerne på Facebook HER. Vi heier på grundere, gjør vi ikke? Jeg gjør.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:11:32+00:00 13. desember, 2013|Categories: OPPLEVELSER|Tags: |1 Comment

One Comment

  1. grete von hippie 13. desember 2013 at 22:36 - Reply

    🙂 Jeg er ikke den som bruker å kommentere så mye rundt forbi…men herregud *ler* hvem klarer og ikke si noe pent om dette da :))) Noen klarer det, andre er IKKE ment for å bake – som meg. Laget cupcakes jeg og – tok de ut…FORMENE VAR TOMME…de hadde rett og slett «kokt bort» under steking… Kooos dere masse – wish I was there <3

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits