Godt nytt år skal bli!

Tidlig morgen og foran skjermen igjen, endelig. Føler jeg har vært borte en halv evighet, fra skjermen altså. Mobilen har vært min eneste nettkontakt de siste to ukene og jammen hadde ikke både Trine og dataen godt av litt tid fra hverandre. Men nå er hverdagen her igjen, jobben kaller, møter skal gjennomføres, Facebookkurs lanseres 20 januar, og jeg er klar for å starte et nytt år med ekstra blanke ark.

Så, hva har julen bydd på? Rent bortsett fra ferie så har jeg laget denne lille bildeserien til deg:

20140102-091903.jpg

20140102-091928.jpg

Ikke så veldig spennende med andre ord, en helt vanlig jul. Samtidig var den ikke vanlig. Første julen som skilte, men den løste vi veldig bra siden vi er gode venner. Lille julaften og julaften sammen med barna og vi koste oss. Jeg misunner ikke de som skiller seg og bare krangler, for barna bør virkelig komme først, alltid. I mitt hode gjør de det og jeg følger de nøye opp med hva de mener er bra og ikke. Snakker med de kort og godt. Og lytter. Begge deler ting flere burde prøve når en første tar det valget å gå fra hverandre.

Ikke hele julen ble feiret i Drammen. 1 og 2 dag dro jeg til Venabygdsfjellet for å besøke min far på hytten og vinterens første skitur ble unnagjort. Det er så fint der, nydelig helt oppe på snaufjellet! Nyttårsaften ble feiret med gode venner i Drammen og utsikten min ble løftet til en ny dimensjon. Vi så jo hele Drammen og alle som fyrte opp raketter, og det var ikke få av dem for å si det sånn. Jeg var vertinnen som klarte å skjære seg når maten ble laget og dermed endte opp på legevakten, heldigvis uten å måtte sy. Men sætæn så vondt, anbefales ikke.

1538700_621530707906432_1902363694_n

MEN en ting har endret seg siden sist.

Screenshot 2014-01-02 09.29.38

Dette er starten på noe jeg vet blir fint. Dette må bare bety at 2014 blir enda bedre enn jeg ventet meg. I et forhold OG Facebookkurset rett rundt hjørnet. Jeg er så spent, over 50 stykker har meldt sin interesse før det i det hele tatt er lansert. Tusen takk for tilliten, jeg gleder meg til å jobbe med dere alle sammen. Bare fingeren blir bra for det er ikke lett å taste på tastaturet når pekefinger på venstre hånd ikke jobber med meg, men jeg klager ikke. Kun konstanterer fakta. Ute er det forsatt mørkt men jeg føler solen skinner. Jeg har det bra og livet ser veldig lyst ut. GODT NYTT ÅR bloggen.

PS.

Jeg har startet litt av et prosjekt med min gode venninne Celine. Følg med i morgen for da kommer full oppdatering om det. Nå skal det trenes, mye, i 100 dager!

Ønsker du å få mail når Facebookkurset starter så legg igjen mailen din i boksen under her:

Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2014-01-02T09:44:11+00:00 2. januar, 2014|Categories: MIN BLOGG|7 Comments

7 Kommentarer

 1. Ira S. Ulvan 2. januar 2014 at 10:16 - Reply

  Tusen takk for at du deler så raust med oss.
  Lykke til med fingeren og kjærligheten 😉
  God nyttårsklem fra Ira.

 2. http://www.youtube.com/ 2. januar 2014 at 10:50 - Reply

  Hey I am so grateful I found your site, I really found you by error, while
  I was looking on Yahoo for something else, Nonetheless I am here now and would
  just like to say cheers for a marvelous post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the
  moment but I have book-marked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I
  will be back to read more, Please do keep up the awesome job.

 3. Anett-kristin Andersen 2. januar 2014 at 12:08 - Reply

  Så godt å høre at du har det bra Trine. Lykke til med kjæreligheten og godt nytt år

 4. Malin Solvoll Hansen 5. januar 2014 at 15:20 - Reply

  Wiiii, gratulerer med kjærligheten og det nye året! Stå på – du er RÅ:-D

 5. marion 5. januar 2014 at 18:21 - Reply

  Godt nyttår Trine og lykke til med både kjærlighet og jobb! Klem

 6. sirii 14. oktober 2014 at 20:51 - Reply

  Lykke til med kjærligheten.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits