En epoke er over, vi selger hytten

Det er trist og godt på samme tid. Mange gode minner forbindes med turene på fjellet og da tenker jeg spesielt på de unike naboene vi har hatt på hytten i alle år. Anne og Knut, Morten og Inger Johanne. Dere har alle vært med på å bidra til at dette salget er alt annet enn hyggelig og jeg misunner de som skal ta over stafettpinnen for flere koselige turer og hygge på hyttetrappen.

Hva er hyttelivet uten gode naboer?

Screenshot 2014-02-20 22.51.02

Dette er altså hytten på Javnlie rett ved Beitostølen, og den er flott som bare det. I syv år har vi hatt mange hyggelige stunder her og det er med tungt hjerte den nå selges. Samtidig er jeg sikker på at noen som drømmer om en hytte som kan brukes sommer som vinter vil ta godt vare på den og kose seg like mye som vi har gjort disse årene. Men rart er det, ikke å komme utenom.

Den er stor med hele fem soverom og har verdens koseligste stue, synes jeg. Den ligger i et rolig strøk i enden av en blindvei og dermed ingen som kjører forbi. Det blåser lite der til å være nesten 1000 meter over havet og terrenget rundt med alle fjellene og muligheten er helt unike.

Beitostølen er kun fem kilometer unna i luftlinje, og setter du deg i bilen tr det vel rundt 20 minutter ned til sentrum. Hvis du vil kan du se FINN annonsen HER.

Håper du kan dele innlegget for kanskje er det noen du kjenner som ser etter hytte i området, uten at du kanskje vet det engang?! Vi trenger ihvertfall hjelp til å få solgt den, og det fort håper jeg!

Screenshot 2014-02-20 22.52.08

Screenshot 2014-02-20 22.51.35

Screenshot 2014-02-20 22.51.52

Screenshot 2014-02-20 22.51.20

Sukk, er den ikke fin? Skulle ønske millionene strømmet inn slik at jeg slapp å selge. Men men, livet går videre. Blir veldig glad om du deler, trenger å selge den.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2014-02-20T23:35:02+00:00 20. februar, 2014|Categories: MIN BLOGG|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits