Det søte campingliv

Jeg digger å hjelpe andre på nettet, sette ting i system og vise de mulighetene som finnes. Forrige uke var festlige Erlend Elias hos meg. Vi satt i timer og skravle i solen i Drammen, og vi var innom mange spennende tema. Et blikk på mobilen hans og jeg holdt på å stryke med! Ingen orden, ingen struktur, ingen oppdateringer gjort, ingenting hang sammen….jeg klødde i fingrene etter å lage system. Hele mobilen formelig blinket etter fingrene mine og etter en stund gikk jeg til «angrep».

Hele moblien ble ryddet, alt satt i struktur og orden slik at det meste hang sammen, oppdateringer ble gjort og vips så var den «ren». Etterpå logget vi inn på alle hans kontoer via datamaskinen min og nytt bloggdesign ble laget, alt knyttet sammen og ryddet der likeså…..og vips så har han orden og alt henger mye lettere i hop.

Det morsomme er at nå som han bruker nettet riktig øker verdien på en helt nye måte. Han har gått fra 3-500 daglige lesere på nettsiden sin til 5000 igår. Facebooksiden hans hadde 1250 følgere, nå nærmer han seg 4000, PÅ UNDER EN UKE! Alt fordi han har lært seg noen triks, bruker det mer bevisst og ikke minst har satt tingene i system.

Screenshot 2014-04-07 08.28.00

Det er så mange som sier «jada, bedriften vår har Facebookside», men veldig få har et bevisst forhold til hvordan de skal bruke den for å nå ut til enda flere. Det hele er ikke satt i system og det er systemet som er viktig. Eller strategien om du vil. Begge vesentlige for at en skal øke verdi på nettet. Hvordan en oppdaterer nettsiden er enda viktigere for at jeg skal gidde å lese. Innhold som skaper verdi og ikke er kjedelig. Vesentlig.

Les mer om Facebookkurset mitt HER.

Denne dagen med Erlend Elias resulterte i at han inviterte meg med på en jobb han skulle ha på Sanngrund Camping på fredag som var. Jeg heiv meg med for jeg visste turen ville by på morsomme og gode samtaler, samt to kreative mennesker som kan tenke større er alltid kjekt. For en kveld vi hadde og FOR et sted vi møtte! Sjelden har jeg sett flere damer samlet på et relativt lite sted og campingplassen er noe av det finere jeg har sett!

Sanngrund trinegrung.no.jpg

Familiedrevet bedrift med en energi som var helt utrolig. Veldig koselig kveld og jeg gleder meg til å komme tilbake! For det skal jeg. Erlend skal jeg jobbe mer med og vi har allerede morsomme planer til høsten. Han skal gå på skolen jeg starter men den må jeg fortelle om senere. Nå skal jeg pleie formen for helsen har ikke vært på topp i helgen. Feber og tett som ei potte…det kalles vel influensa trur eg. Æsj.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:02:29+00:00 7. april, 2014|Categories: PERSONLIG|3 Comments

3 Kommentarer

 1. vigdis 7. april 2014 at 10:33 - Reply

  Spennende! Herlig type, det der!

 2. Sissel 7. april 2014 at 21:21 - Reply

  Supert med orden! Så har det sikkert litt å si for besøkene på siden hans at han deltok i et times langt tv-program i beste sendetid også denne uken. Akkurat det ville ha økt trafikken på veldig mange nettsteder. Flott fyr – håper nyorganiseringen gjør at han klarer å ta vare på alle nye likere.

  • Trine Grung 7. april 2014 at 21:25 - Reply

   Tja det kan en si men trafikken de resterende søndagene hadde liten innvirkning på nettsidetrafikken hans. Han har vært del av eget program på dv-tv. Program på tradisjonelle tv kanaler har veldig lite å si på nett trafikk faktisk. Pluss hoved vekten av trafikken var på dagtid før nevnte program.
   Men helt enig, fantastisk fyr!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits