Slik er den perfekte workshop

Det dukker opp nye kunder hele tiden og spesielt på Facebookkurset og nå Bloggkurset. Det er onlinekurs, ergo kundene gjør det meste selv på nettet og spør om hjelp i en Facebookgruppe opprettet for mine kunder. Derfor er det kjekt når det dukker opp kunder som trenger meg IRL (in real life) og inviterer til kreativ workshop. Lillian (tidligere Feite Lilly på bloggen min) og jeg samarbeider med denne kunden, og igår var første workshop av mange. Spennende, de skal lansere nettkurs.

Lillian er genial i denne prosessen. Jeg ønsker å bygge Rom på en dag mens hun er den tålmodige. Hun kommer med sine klisterlapper og vi alle tømmer hodene for kreative ideeer og ord. Først må verdier for bedriften på plass, så produktet, deretter kunden produktet skal rettes mot, og til slutt sette det i system. En utrolig morsom prosess og jeg elsker den!

IMG_5578

Her er Lillian i gang og vi holdt på i flere timer. Utrolig morsomt! Ikke minst en video vi spilte inn for kunden, jeg ler enda! Endelig fikk de slippe løs humoren sin, som tidligere har vært vant til en noe strammere snipp.  På nettet heier jeg på bedrifter som tørr å by på seg selv og menneskene bak, for uten blir bedriften statisk og kjedelig, lite attraktiv for andre potensielle arbeidstakere.

Vi landet konseptet, inkludert navn, og nettkursets innhold for kunden. Nå gjenstår å sette alt ut i livet. Jeg bidrar med min kunnskap, som er kommunikasjon og hvordan de skal nå deltagerne i sosiale medier. Både med kommunikasjon og bruk av sosiale medier. Alle i firmaet er i gang med Facebookkurset mitt for å lære hvordan de bruker Facebook kommersielt samtidig som er det er morro. Hvis en kun er bedrift og firkanta på Facebook kan en like gjerne droppe å bruke tid der, mener jeg. Tullete med firma som kun linker til nettsider og publiserer kjedelige saker. Vi er mennesker på Facebook, min mantra. Og mennesker liker å bli underholdt.

Ha en fin dag. Min har nettopp blitt brukt på trening til toppen inkludert styrke på veien.  Man tager man hva haver og denne benken er perfekt til step-øvelser, push-ups og triceps. Hver gang den passeres gjøres 3×10 av hver øvelse. Folk kikker rart men det får de bare gjøre. Jeg trener styrke, de bare går forbi.

Trine Grung trening 2014.jpg
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:02:11+00:00 20. mai, 2014|Categories: PERSONLIG|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits