Hvordan få til nettdating?

Siden vi rundet 2000-tallet har antall skilsmisser økt i Norge. I 2005 var det hele 11 040 skilsmisser og det ser ikke ut til at dette endres med det første. Veldig mange single søker nettdating for å se seg om etter nye muligheter og det står ikke på tilbudene. Det er mange som står klar med sine tjenester for å hjelpe i nøden. Men er det veien å gå, undrer jeg?

Photo 25.08.14 08 13 37

Jeg vet det er mange som finner nye partnere via nettet og ære være de, det mener jeg helt seriøst. Hvor skal man ellers treffe potensielle partnere i en travel hverdag? I ferskvaren på Rimi, sa alltid en god venn av meg, og tro meg jeg kikker alltid, men har tilgode å se akkurat HAN.

Grunnen til dette innlegget er ikke for å reklamere min singelstatus, men mer for å opplyse om en del ting som en bør unngå om en har profil på nettdatingsider. Jeg vil herved gi noen gode råd til menn som jeg mener er viktig å ta med seg. Jeg sier ikke disse rådene gjelder alle damer (at de mener som meg) , men jeg snakker kun utifra mine egne preferanser etter å ha sjekket litt rundt. OG siden jeg jobber med sosiale medier og nettdating er sosialt…så er dette helt innafor komfortsonen.

Her er mine råd vedrørende profilbilder:

 • IKKE ha solbriller på alle bilder
 • SMIL gjerne litt
 • SMIL gjerne MYE
 • VIS at du kan være glad
 • Du trenger IKKE å flekse muskler for å «imponere»
 • Unngå skrivefeil i profilteksten
 • MÅ du vise kroppen din, så holder det med et bilde fra kassen og opp
 • Jeg trenger ikke se bilder av lårene dine som flekses
 • Fordel at en faktisk ser deg på profilbilde, ergo sørg for litt lys
 • Ingen bilder betyr ingen meldinger
 • Har du vært på nettdating lenge er det en fordel at bildet skiftes av og til
 • Jeg trenger IKKE å se bilder fra ALLE fjelltoppene du har besteget
 • Du MÅ ikke ha 10 bilder av deg selv i sykkelklær for å vise at du sykler mye
 • Unngå hatt om den ikke er veldig kul ( caps ligger i grenseland, veldig få passer faktiske det)
 • Skaut er ikke kult
 • SE på bildet ditt før du legger det ut og spør deg selv: Ville jeg datet meg?
 • Om du ikke er glad så lat som du er litt ihvertfall
 • Sneip i munnviken er ikke greit
 • Andre damer på bildene er HELT ute (dette er mest på Tinder, flaut)
 • SE i kamera når du skal ta bilder av deg selv
 • Tullebilder med dradde ansikter er sikkert morro for deg men for meg ser du ut som en klovn
 • Om du har tatoveringer så spar de til vi evnt møtes. En kar hadde åtte bilder av tattisene sine
 • Flott at du er glad i hunden din, men ETT bilde holder
 • Vil IKKE få mld som «Gutt på 72 søker jente for reisefølge, full diskresjon loves. Ingen forpliktelser!»
 • IKKE lyv om ting for å sette deg selv i et bedre lys. Sannheten kommer alltid frem
 • Trenger ikke å se bilde av motorsykkel, bil eller båt.

Mine beste råd for en bra profil:

 • Sørg for nok lys når du tar profilbildet
 • SMIL til verden
 • Få bort solbrillene
 • Skriv litt utfyllende om deg selv.
 • Fortell hva du brenner for
 • Skriv hva som gjør deg glad,
 • Skriv litt om hva som gjør deg trist
 • Fortell hvilke mennesketyper du liker
 • Engasjer meg med hvilke interesser du har utover trening
 • Reflekter over hva som engasjerer deg
 • Skriv noe negativt om deg selv
 • Skriv gjerne at du er aktiv men ikke skryt av all treningen du bedriver
 • Om du får en melding fra ei du IKKE synes noe om er det høflig å svare uansett (Karma is a bitch)
 • Har du tenkt å svare er det greit om det ikke går en uke. Svar med en gang, HEI holder
 • Vær høflig og hyggelig. Grisemeldinger er det ingen damer som liker. Ikke som jeg kjenner ihvertfall.
 • Høyden din er viktig

Det finnes app’er til de fleste datingtjenester nå og jeg har prøvd de fleste for å se hvordan de funker. Sukker sin funker helt greit men de trenger ikke prøve å være Tinder ved å ha den sveipegreien. Tinder gjør det, det holder. Ellers er vel Sukker den appen jeg synes funker best, med Møteplassen på en god nummer to. De er enkle å finne ut av, en kan få varsel om en får meldinger og bildene når en surfer rundt er store nok. Tinder er litt for tilfeldig etter mitt syn og irriterende at en ikke kan ta kontakt med noen om det ikke er match. Jeg vet det er konseptet, men når de fleste kun har bilder og glemmer å skrive litt om seg selv…..så gir den meg faktisk ingenting.

For meg blir derfor Tinder mest for underholdning, mens de andre sees på som seriøse aktører. Men finner en «karen» der? Aner ikke, så jeg vurderer å droppe hele greien. NYTER singellivet akkurat nå, og jeg ser at mange kanskje skremmes av min offentlige nettprofil. Men jeg er ikke privat på nettet så du slipper å være en del av denne bloggen. Jeg jobber med sosiale medier og blogger kun om det. På min måte.

Photo 25.08.14 08 15 04
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:01:47+00:00 25. august, 2014|Categories: PERSONLIG|2 Comments

2 Kommentarer

 1. irene 25. august 2014 at 22:57 - Reply

  Bra artikkel

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits