Den takknemlige «selger»

Jeg sitter ved frokostbordet en tidlig mandags morgen. Smoothie er konsumert, kaffen lukter fortreffelig og her sitter jeg. Funderer over livet.
Jeg har begynt med en greie som ser ut til å funke veldig bra for meg og det ønsker jeg å dele med deg. Kanskje gir det deg noe i en travel hverdag, og det er så såre enkelt at det er nesten rart.
Vi mennesker lever livene våre i et voldsomt tempo. Noen velger å bremse hele skuta og roe helt ned, noe jeg personlig har hatt fokus på det siste halve året, mens andre kjører på og presser seg til det ytterste. Jeg personlig ville rett og slett for mye over for lang tid….hodet kokte over hver eneste uke og sånn kan en ikke leve.

Mange har det sånn men altfor få stopper opp og roer ned. De kjører på helt til kroppen skriker etter oppmerksomhet og veggen står der rett foran nesen. En møter den med et brak og det er ikke en opplevelse en unner noen. Enn så lenge har jeg unngått veggen og lærer meg å lytte til indre stemmer for kroppen og hodet sier alltid ifra, men en må stoppe opp for å høre hva stemmene sier.
Jeg har i nesten to år jobbet intenst med nettkursene mine og det var ikke måte på hvor mye dette skulle ut til verden. Jeg hadde en million ideer om hvordan nettopp dette skulle foregå og helst skulle det hele skje innen en uke. Innen neste dag. Jeg blir så ekstremt energisk når jeg ser en visjon, ser en mulighet, og ønsker noe så inderlig. Lurer tidvis på om jeg er ved mine fulle fem hahahahaha. Ler godt.

#Alien

#Alien

I vår kjente jeg veldig på en tomhetsfølelse. Jeg hadde egentlig alt på stell og masse spennende møter. De beste kundene i kursene mine som hver eneste dag gir meg påfyll med sine spørsmål om ting de lurer på….men jeg følte meg ensom og tom likevel. Jeg savnet noe. Savnet en ro og tilstedeværelse i meg selv. Jeg lyttet rett og slett ikke til min indre stemme før det nesten var for sent……
Jeg trengte kollegaer i hverdagen, for grunderlivet holdt på å spise meg opp. Jeg måtte ha noen som jeg kunne se IRL hver dag, som ønsket og trengte min kompetanse, så takk Gud for CEO Ole hos Kuddle  som ringte meg i sommer. Jobben der er perfekt for meg og jeg stortrives de tre dagene i uken jeg er der!

Men mest av alt vil jeg takke kundene mine. De som har kjøpt nettkursene mine (facebookkurset og bloggkurset). Jeg tror ikke de vet hvor mye det betyr for meg at de ønsker å jobbe med meg, lære av meg, via nettet. Jeg har hatt så mange tøffe stunder de siste fem årene og derfor vet jeg å sette pris på ting nå, mer enn noen gang. Jeg har fokus på å lytte til min indre stemme og hva den forteller meg. Hva som er bra for meg og ikke. Kjenner jeg at «dette vil jeg ikke» så gjør jeg det heller ikke. Jeg er forsatt et JA menneske men øver meg på å bli et TJA menneske. Vi må ikke si JA til alt, sliter du med det? Jeg gjør.

Men tilbake til dette jeg ønsket å dele med deg. Jeg har fokus på takknemlig og derfor dette innlegget. Hver morgen passer jeg på å tenke på tre ting jeg gleder meg til denne dagen, og hver kveld før jeg sovner tenker jeg på tre ting jeg satte pris på ved den endte dag. Jeg fikk dette tipset fra en god venninne og jammen gjør det ikke noe med fokuset. En fokuserer positivt og i takknemlighet. Det gir hjernen noe og jeg kjenner at det gir meg personlig noe. En form for indre positiv meditasjon og det gleder meg. Virkelig, bare prøv!

 • Morgen: Tre ting du gleder deg til denne dagen
 • Kveld: Tre ting du satte pris på som skjedde denne dagen

IMG_0620.JPG
Igår kveld fikk jeg en så hyggelig mail fra ei som nettopp har begynt på Facebookkurset. Jeg ble så glad og tok hennes mail med på min takknemlighetstale samme kveld. Jeg vil gjerne takke alle kundene mine. De gjør dagene bedre, de gjør at jeg føler jeg kan bidra ekte for å hjelpe andre, og de forstår at en gründer trenger å puste av og til. De er rett og slett en herlig gjeng som jeg har i egne grupper på Facebook. Det er min kundeservice og jeg ville vie et helt blogginnlegg til de. Fordi de fortjener det, rett og slett. Mange av de er rause og deler sine tanker om det å jobbe med meg HER og HER. Jeg setter stor pris på det, virkelig!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2016-11-05T14:57:47+00:00 13. oktober, 2014|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON|15 Comments

15 Kommentarer

 1. Gro Randi Frøyland 13. oktober 2014 at 21:02 - Reply

  Herlig Trine, godt å høre at du tar vare på deg selv innimellom all den gode servicen. For makan til service har jeg aldri opplevd.

  • Trine Grung 13. oktober 2014 at 21:12 - Reply

   Tusen takk Gro, den kommentaren satte jeg stor pris på. Det er viktig å lytte til seg selv…..

 2. Ane Monica Birkeland 13. oktober 2014 at 21:39 - Reply

  Nettopp gjennom slike personlige blogginnlegg bekrefter du dine egne læresetninger om å være ekte og personlig i samhandling på nett. Du praktiserer det du lærer oss på Facebookkurset. Det er et kvalitetstegn. Og jeg er veldig taknemlig for at jeg fant kurset ditt og hoppet på !

 3. Ida Sofie Augdal 13. oktober 2014 at 21:56 - Reply

  Takk selv Trine! Du er en inspirasjon. Selv har jeg vært ekstremt tunghørt og havnet på andre siden av veggen flere ganger – og der er det ikke noe stas! Etterhvert hang ikke livet mitt sammen for meg mer, jeg hadde vært altfor styrt fra utsiden. Tiden var kommet for å leve innenfra og ut, og jeg valgte en helt ny retning for livet mitt. Det betyr ikke at jeg ikke savner ting fra det «gamle» livet eller at jeg ønsker at det ikke skulle vært. Jeg har bruk for absolutt alt jeg har lært hittil i livet i min nye retning. Men det som har alt si for meg, er at det er min vei, min egen indre retning og min grunn til å være i verden. Når jeg holder meg her på veien min, ser jeg ingen vegger noen steder – og som du sier – takknemligheten kommer helt av seg selv, fordi jeg er så utrolig takknemlig over å kunne leve livet mitt slik jeg vil. Jeg pleier å skrive hos andre på denne måten, men akkurat nå, hos deg Trine – bare gjorde jeg det – fordi du er du <3

  • Ida Sofie Augdal 13. oktober 2014 at 21:57 - Reply

   Pleier IKKE å skrive… Skulle det stå på slutten (ble jo helt motsatt..)

  • Trine Grung 13. oktober 2014 at 21:58 - Reply

   Fine du. Er det ikke godt at ingen av oss er feilfrie og at en lærer så lenge en lever. Sunnhetstegn å de det som læring, stå på!

   • Ida Sofie Augdal 13. oktober 2014 at 22:27 - Reply

    Ja, Trine – det å være menneske er jo å være «work in progress». Når vi skjønner det kan vi bare senke skuldrene og slappe av, nyte livet – slik det er. Hvor er det vi haster og stresser sånn for å komme oss til? Hva er det vi lengter sånn etter?

 4. Grete Bett 14. oktober 2014 at 02:05 - Reply

  Dette rådet er godt å ta med seg i livet. Tusen takk Trine, dette skal praktiseres.

  • Trine Grung 14. oktober 2014 at 05:38 - Reply

   Herlig Grete…la meg vite om det endrer noe i måten du tenker på 🙂 Gjorde det for meg!

 5. Lena Roer 14. oktober 2014 at 09:35 - Reply

  Du har så rett! Å takke kan faktisk være et verktøy for å endre en negativ tankemåte. Når vi begynner å takke og være takknemlig for det vi har og det vi opplever, blir det etter hvert svært vanskelig å være negativ. Det er som om gleden takken gir setter seg i kroppen. En god venninne av meg sier at å takke virker begge veier – innover og utover. Det er det mye sannhet i. Takk for at du delte hva å være takknemlig har gjort for deg, Trine. Det er så enkelt, og gjør så mye!

  • Trine Grung 20. oktober 2014 at 21:23 - Reply

   Så kjekt det ga deg noe Lena! Det gir meg energi til å forsette!

 6. Lena 16. oktober 2014 at 13:09 - Reply

  Det var 2 gode råd 🙂 tror veldig mange, særlig damer kjenner seg igjen her. Mange av dine kunder er jo gründere som jobber svært hardt. Inklusiv meg selv. Med 12 timers ++ arbeidsdager og 3 barn så blir det mye jobb ja og en balansegang for å hente seg inn igjen. Viktig å hente seg inn igjen. Men en forsaker mye for jobben, og for å klare å stå i alt. Heldigvis har jeg 2 flinke damer ansatt slik at jeg ikke står helt alene om alt. Tror vi må bli bevisste ja på å kjenne etter og ta hensyn til en selv.

  Så hjelper det også med en flink og forståelsesfull mann <3

  Takk for fint kurs, og supert med Facebook siden for kunder 🙂 Lykke til Trine, variasjon er bra 🙂 pass på deg selv <3

 7. Carl 30. januar 2015 at 15:18 - Reply

  Hei Trine 🙂

  Jeg forhåndslanserer våre svenske moteprodukter for kjendiser og store bloggere.

  Siden stilen din passer med merkevaren vår, vil vi at du prøver et par.

  Send meg en e-post så jeg kan sende deg mer informasjon.

  Ha en flott dag!!

  Carl

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits