Vi har alle valg- få inspirasjon til å ta riktige valg

Og mitt blir at jeg velger å trene. Eller å være aktiv og i bevegelse. Jeg må det. Jeg fungerer ikke uten. Under her ser du flotte mennesker jeg traff på tur i Drammensmarka. Positive, glade og morsomme alle sammen. Lo av meg som ville ta bilder av de. Sa jeg var bloggeren Trine som om det skulle veie for at de stilte. Hahahahaha.

drammensmarka trinegrung 2015

Jeg har ingen problemer å bjuda på lite når det kommer til meg selv og ting jeg går igjennom. Grunnen til dette er at jeg er akkurat som folk flest og går igjennom de samme tingene som de aller fleste andre. Selvfølgelig er alvorlighetsgraden av ting du går igjennom kanskje mer alvorlige enn mine, men likevel så er dine livserfaringer dine og mine mine. Enig?

Jeg har en plan for å hente meg selv opp igjen etter måneder hvor jeg har lett etter energi og gnist. Egentlig har tilstanden skiftet fra det ene til det andre i lengre tider, og nå er jeg lei. Jeg vil ha det stabilt og bra. Slutte med svingningene.

trinegrung drammen elven 2015

På tur rundt elven med min datter Frida. Veldig glad i turer i Drammensdistriktet.

Så da må det tvang til. Jeg må tvinge meg selv til å snu en trend og virkelig gå i meg selv. Jeg er lei av at ting er sånn halvveis. Jeg vil ha det bra hele tiden. Hver dag. Gjøre gøye ting hver dag. Jobbe med gøye ting. Reise mer. Oppleve mer. Så her er planen og hva jeg har fokus på:

EN TING AV GANGEN TRINE

Jeg er ekspert på å ha hundre prosjekter på en gang og helst skal alle ferdigstilles samme dag. Nå gjør jeg KUN en ting om gangen og tvinger meg selv til å ha fokus på akkurat det. Jeg trener litt hver dag for jeg vil tilbake i den formen jeg hadde. Mange som følger meg på SNAP (trinegrung) eller i andre sosiale medier vil nok si at jeg er veldig aktiv, men jeg er det rykkvis. Det skal jeg slutte med.

Litt hver dag fordi trening, frisk luft og fysisk aktivitet er bra for meg. Nå har jeg prøvd sofaen en periode og den smaker best ETTER jeg har gjort litt trening. Ingen større mål enn litt hver dag. Men  jeg er som jeg er….jeg har tatt FØR bilde. For i løpet av seks måneder skal jeg være et annet sted enn jeg er nå.

OG jeg har meldt meg inn i Turistforeningen! Plutselig en dag fikk jeg det for meg at der skulle jeg treffe drømmemannen. Hahahaha…men det blir vel noen hyttebesøk og fjelltopper i det minste, og det har ikke drept noen uansett om drømmemannen befinner seg der eller ikke.

HUDEN MIN

Denne fortjener en liten oppdatering for jeg har fått ny nese. Om ikke bokstavelig talt så fortjener den oppmerksomhet. Huden min da altså. På nesen. Det skal jeg blogge om senere denne uken for dette innlegget skulle handle om trening. Ikke hud. Typisk meg. Igjen nye ting som må fortelles i et og samme innlegg. Lærer aldri, men jobber med meg selv hver dag.

EN TING AV GANGEN! Fokus på det, så kommer en noen vei. Er du ikke enig at det er viktig. Fokus og struktur.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2016-11-05T14:56:16+00:00 2. juni, 2015|Categories: PERSONLIG|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits