Å snakke fra hjertet

Dette er to damer jeg bare digger. På alle måter. Noe mer ærlig og ekte skal en lete lenge etter og jeg er så glad for å kjenne de begge to. Lørdag 6 juni inviterte de meg med på utstilling i Son og da var jeg ikke vanskelig å be. Dette av tre årsaker: damene, kunstneren OG Son, ikke minst. En dag tror jeg at jeg må flytte til Son. Utrolig koselig sted.

Kunsteren som i dag hadde utstilling heter Hildegunn Solbø og nettsiden hennes finner du HER. Jeg er ingen kunstekspert, men når noen er lidenskapelig opptatt av det de holder på med og når det treffer en nerve i meg…..da tenker jeg at de har oppnådd noe. Hildegunn sine bilder traff meg, utrolig fine!

Martha Louise og Elisabeth signerte bøker og boken de ga ut for en stund siden, som jeg var så heldig å få i julegave, finner du HER. Jeg beundrer disse to og budskapet deres er viktig. Hvordan stå sterkere som den du er og ikke minst hvor viktig meditasjon, refleksjon og sjelelig innsikt er for å ha det bedre med seg selv. Jeg lærer noe hver gang vi møtes, så tusen takk jenter/damer/kjerring/haha. Ikke glem nettsiden til de som er HER.

SHOP

Spiritualitet har for pressen nesten blitt et ord som latterliggjøres og det synes jeg er utrolig synd. Jeg skal blogge mye om det veien videre og ikke minst kommer det mange videointervjuer om hvorfor dette er viktig å ha fokus på. Både for deg og meg. Hva spritualitet er, hva det kan gjøre for deg, hvem som er det, kan en bli det? I det hele tatt mange ting jeg lurer på ihvertfall.

Rent personlig blir jeg et bedre menneske av å omgås mennesker med et åpnere livssyn. De som ikke lar seg styre av  regler gitt av andre men liker å gå sine egne veier. Utforske og være åpen for at livet har mange nyanser. Ingenting er skåret i stein og ingen sitter med fasitsvarene. Vi må leke mer. Livet er for kort til å leve I BOKSEN…..vi må utenfor å se alle fargene som regjerer og ikke minst nyte mer.

Evig læring…men veien videre skal både du og jeg opplyses mer. Legg igjen mailen så får du mail når ting begynner å skje. Jeg har en plan som jeg tror du vil bli inspirert av. Jeg elsker å være igang med bloggen igjen….dette er meg. Det er her jeg skal leke!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2016-11-05T14:55:52+00:00 6. juni, 2015|Categories: PERSONLIG|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits