Slik blir en en vinner

Mye av dette under her blir litt sånn himler med øynene, men det funker. Jeg er selv et levende bevis på det. Jeg skal komme tilbake til dette til høsten, hele prosessen min, men enn så lenge kan jeg fortelle såpass: jeg er i endring og jeg har tatt flere bevisste valg de siste månedene.

  1. Jeg skulle finne meg treningspartner – check

  2. Jeg skulle fikse eksemen på nesen min – check

  3. Jeg skulle booke time hos lege som er god på kosthold og tarm (kommer tilbake til dette) – check

  4. Jeg skulle jobbe riktigere for meg – check

  5. Jeg skulle begynne å blogge sånn som JEG likte igjen – CHECK!!!

  6. Jeg skulle slutte å lytte til andre om hvordan jeg burde jobbe på nettet – CHECK

Det er noe med å bestemme seg for noe. Og så gjøre det. En må ta noen valg og jeg skal snart fortelle veldig åpent om hvordan jeg gjør dette. Jeg håper det vil inspirere mange. Legg igjen mailen i den røde boksen under for reisen starter der.

trinegrung Facebook 2709

Jeg er i søkemodus og har vært det en god stund. Søken etter hva som skaper balanse og gir meg riktig energi i hverdagen, meningen med tingenes tilstand, og livet generelt.  En kar som inspirerer meg er Tony Robbins. Han er rå på scenen og er født med en formidlingsevne få andre har. Budskapene han deler med tilhengerne sine gir ofte mening og inspirerer tusener hver eneste dag. En drøm jeg har er å oppleve han på scenen…så det skjer nok en gang. Det er viktig å drømme og så sørge for at drømmene blir virkelige.

Denne listen for å nå våre mål likte jeg veldig godt. Var ikke den bra?

1. HODET MÅ «AKTIVERES»

Hvis du ønsker å skape endring, må du først komme i riktig modus, bli fokusert. Dette betyr at du endrer fysiologien din for å maksimere energinivå. Hvis du blir værende i en lav energitilstand, vil du ikke endre noe fordi det vil bare forbli en tanke i hodet ditt. I all enkelhet handler det om å bestemme seg OG gjøre det. Jeg kan på godt norsk si at dette skal skape energiflyt. Tilføre deg energi.

Hva må så gjøres for å aktivere hjernen: hoppe opp og ned, dans, hyl! Tenk det at du er en entusiastisk sports fan eller en tenåringsjente på en Taylor Swift konsert. Omtrent. Ved å gjøre dette får du energi og det aktiviserer hodet. Jeg personlig går meg en energitur i skogen med musikk på ørene. Hjelper alltid! Gjerne med musikk som dette på ørene:

2. FINN DIN PASSION

Når du er aktivert, som over, og for å holde på fremdriften, må du definere din lidenskap. Hvis du ikke vet hva din lidenskap er, må du jobbe bevisst for å finne hva du vil bruke livet på. Hva gir deg energi og livslyst?  Når du finner din lidenskap, vil det være som om du har trykket på en play-knapp og energien vil holdes oppe av denne lidenskap. For meg handler det om prosessen jeg har gjort i det siste…ved å fokusere på denne bloggen igjen. Tilbake til kjernen av det jeg liker med internettet. Det var for meg veldig viktig for mine energi-lekkasjer kommer med en gang jeg jobber feil.

Men, for å finne din lidenskap du må stille de riktige spørsmålene.

  • Hva liker du?

  • Hva hater du?

  • Hva finner du det rett og slett ikke i?

  • Hva får deg til å si: «Ikke en annen dag, ikke en time senere, dette skal endres nå!»

Skriv det ned og sørg for å gjøre det med energi og lidenskap!

3. PLANLEGG, BESTEM DEG, OG GJENNOMFØR

Når du finner din lidenskap kommer det til å gi deg enorm energi, men for å opprettholde fremdriften, må du gjøre neste steg. Denne avgjørelsen er virkelig kraften som endrer livet ditt. Hvis du tar en beslutning uten lidenskap, vil du drepe momentum.

Etter at du har bestemt deg, må du forplikte deg til at uansett om det er lett eller vanskelig, du MÅ gjøre det. Og til slutt må du løse og nøste tingene en etter en.

Kanskje hjelper det å huske på to avgjørelser du allerede har gjort en gang i tiden som forandret livet ditt til det bedre? Kanskje det var en liten, men vanskelig beslutning, og det førte til noe virkelig viktig i livet ditt.

Så tenker du på en stor avgjørelse – kanskje en som du holdt på å gjøre flere ganger men ikke gjennomførte?  Men til slutt gjorde det, og det forandret hele livet ditt til det bedre. Hva fikk deg til å bestemme deg? Skriv ned to beslutninger, en liten og en stor, at hvis du beslutter deg i dag vil disse endre livet ditt til det bedre. Når du har bestemt deg, forplikt seg til dem! Endelig løses, vet det er en ferdig avtale.

INGENTING er som når en har bestemt seg og skal gjøre noe!

4. SETT IGANG NÅ 

Etter alt over er løst, er den eneste måten å holde momentum på å ta umiddelbar og massiv aksjon. Massiv aksjon er en viktig del av prosessen. Hvis forholdene ikke er der du vil de skal være, hvis din økonomi ikke er der du vil de skal være, eller kroppen din, eller din bedrift, uansett tilfelle, må du ta massiv handling. Og hvis det ikke virker, prøv noe annet. Fortsett å ta massiv handling til du finner en vei fremover. Dette skal du gjøre uansett pris for når dette gjennomføres så får du tilbake drivkraften.

Skjermbilde 2015-06-08 kl. 09.08.04

Finn en dag du har litt mer energi enn jeg har på dette bildet

Nå lukker du øynene og bestemmer hvilke to handlinger du skal ta umiddelbart action på. Ta en telefon, planlegge et møte, registrere deg i en klasse. Men gjør det umiddelbart fordi ellers, til tross for dine beste intensjoner, er sannsynligheten der for at du ikke vil gjennomføre. Jeg bestemte meg for to planer og den ene er bedre form. Den andre er hemmelig enn så lenge. Men den omhandler bloggen og jeg er i gang.

5. Vær S.M.A.R.T. – Og vær ærlig med deg selv!!

Det siste trinnet for å fortsette fremdriften du har er å være smart.  Sørg for at de resultatene du har satt bevegelse er spesifikke, målbare, oppnåelige, realistiske og forankret innenfor en tidsramme. Er dette oppnåelig? Vær ærlig med deg selv. Hvis det ikke er det, gå tilbake i aktiviseringsmodus og arbeid deg gjennom Step 4, med en ny handling. Vask, skyll, gjenta – til du finner en handling som fungerer for deg.

Ikke vær fornøyd med å være middelmådig når du egentlig ønsker så mye mer. Være modig nok til å ta det første skrittet og la kraften du har i deg drive deg inn i en fremtid hvor dine drømmer blir virkelighet.

IMG_3233
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2016-11-05T14:55:39+00:00 8. juni, 2015|Categories: MIN BLOGG, PERSONLIG|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits