Dette er jo bare fordeler hele veien!

Min sønn «mobber» meg hele tiden. Han mener jeg ikke trener hardt nok, at jeg må øke både mengden trening og ikke minst pulsen  for å oppnå effekt. Han driver jo med fotball på toppnivå og ser ikke på min PowerWalking som trening. Kjerringtrim kaller han det, men viktig å presisere at vi «mobber» hverandre med en svært humoristisk undertone.

Han er kanskje for ung til å forstå at mine mål med min trening er å skape balanse og harmoni på innsiden, IKKE  for  å «bli slank» eller mer trent. Det er meg revnende likegyldig hvordan kroppen ser ut bare den føles bra. At jeg kjenner meg sterk, motivert, på plass i meg selv og i balanse er vesentlig og trening gjør det med meg. Skogen og mine «kjerringturer» gir meg mentalt påfyll og INGEN senter eller annen form for trening kan erstatte det.

– Mamma. du trener ikke når du går tur vet du. Det er sånn som de gamle gjør, går tur.

Jeg har kommet dit hen at jeg kan kødde med at SOMMERKROPPEN er viktig, men når jeg virkelig tenker meg om handler det aldri om det i det hele tatt. Trening for meg er viktig av helt andre årsaker og jeg misunner IKKE de som stresser og jager etter medaljer og definerte muskler. For til syvende og sist betyr det fåkk all og blomkål (INGENTING på stavangersk) hvordan kroppen ser ut…det er innsiden og hvor glad en er i seg selv som teller.

Personlig blir jeg mer glad i meg selv av å trene.

Derfor var gleden VELDIG stor når jeg kommer over denne listen med 20 sinnsykt gode grunner til at PowerWalking faktisk er NYTTIG! Så sønn, les og lær!

 1. Trenger ikke noe særlig utstyr
 2. Letteste måten å få billig fysisk aktivitet
 3. Reduserer symptomer på depresjon og angst
 4. Hjelper til med vedlikehold av vekt
 5. Mulig treningform for alle.
 6. Lite skader
 7. Senker LDL-
 8. Forhøyer HDL – det gode kolestorolet
 9. Senker blodtrykk
 10. Reduserer risikoen for unormal cellevekst
 11. Reduserer muligheten for diabetes 2 til å utvikle seg
 12. Hjelper på humøret
 13. Hjelper å bevare et magert muskelvev
 14. Styrker benstrukturen
 15. Reduserer risikoen for hjerteinfarkt
 16. Forminsker omfanget av fysiske skader
 17. Reduserer stress
 18. Reduserer faren for hjerte og kar- sykdommer
 19. Det er GRATIS
 20. En blir SPREKERE

JEG ER EN STOLT ELSKER AV POWERWALKS VEIEN VIDERE.

Så om du går 20 minutter eller 90 minutter for å oppnå effekt som er viktig for deg er ikke vesentlig. Bare du gjør noe! Alt teller, og litt er bedre enn ingenting. GI GASS!
trinegrung trener
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2016-11-05T14:55:34+00:00 10. juni, 2015|Categories: PERSONLIG|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits