Det er freddan

Ingenting i hele verden gir meg mer energi enn samtaler som er fulle av kreative tanker, fremdrift og iver. Hvis du supplerer med damer som vil noe, engasjerer seg lett og en god kopp kaffe….da er lykken komplett. Idag skulle jeg møte en mangeårig bloggleser og hadde ingen forventninger. Jeg visste dama var klok, hadde vært igjennom mye og ikke minst at hun gjennom mange år har lagt igjen reflekterte gode kommentarer på bloggen min. Et suverent utgangsunkt!

Idag møtte jeg Cecilie og det var jammen kjekt! Hun har selv blogget om sin reise med kreft HER og er en utrolig sterk og morsom dame. Full av gode tanker og ideer, og har mye erfaring fra livet generellt. Mens vi sitter der og sladrer i solen popper plutselig herlige Dora innom og hun skulle ha kaffe med en annen dame, og vips……workshop er booket og vi fire skal finne på morsomme ting sammen. Men vi må legge plan og denne planen skal jeg komme tilbake til. Må settes i et lite system først hehe.

Dora og Cecilie

Dora og Cecilie

Tenk at jeg for litt under to uker siden satt og følte meg alene om denne ideen min, og vips så er vi flere som skal drodle sammen! Tankenes kraft? Aner ikke, men dette er det kjekkeste jeg har opplevde på LENGE. Helgen blir nå perfekt fordi jeg om få timer reiser til en god venninne på Hønefoss som alltid bidrar med gode innspill og bra samtaler…..lykke.

Er du flink til å hoppe opp og ned når noe kjekt skjer? Jeg tror for alle som har hatt tøffe tider er det viktig å juble over alle gode ting som kommer ens vei. Idag jubler jeg ekte for dette var bare kjekt.

En ting vi drodlet om var denne sommerkroppen som det snakkes så mye om og jammen er det et teit begrep. Jeg flåser med det fordi jeg vet at jeg alltid kommer til å være vektmessig der jeg er i dag, men jeg ser det kan skape frustrasjon hos damer flest. Vi er gode nok AKKURAT som vi er. Med hengemager, innovermager, store romper, små romper, dinglearmer og dobbelhaker.

I den store sammenhengen betyr det ingenting for det er hvordan en har det på innsiden som er vesentlig. Alt det andre blir fasade og jeg skal jobbe hardt for å synliggjøre dette veien videre. Er det ikke deilig å ha en plan! Rock on og ha en strålende helg. Min startet helt perfekt!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:01:15+00:00 12. juni, 2015|Categories: PERSONLIG|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits