Er du glad i deg selv?

Riktig gode venner har jeg kjent viktigheten av på kropp og sjel helt siden jeg var veldig liten. En tidvis vanskelig oppvekst gjorde at jeg ofte følte meg alene. Jeg har alltid hatt mange rundt meg, men likevel ofte følt meg alene. Jeg falt aldri plassen min, hadde ikke en egen identitet og stilte meg aldri spørsmål ved ting. Trist egentlig, selvom jeg var en glad-laks da som nå.

Jeg tilpasset meg og gjorde så godt jeg kunne, hele veien. Tok mye plass uansett setting, som jeg i dag ser var av usikkerhet. Usikkerhet på innsiden, som var lett å justere på utsiden. Store ord, høy stemme, høy latter og masse energi. Enkel oppskrift for å fremstå som selvsikker. Men innsiden av meg selv hadde jeg ikke noe forhold til.

  • Hvem er Trine
  • Hva står du for
  • Hvem er du
  • Hvor vil du
  • Hva betyr noe for deg

Hvis du spør venner av meg fra den tiden vil alle si : – Trine, du var jo aldri alene. Men de var ikke på innsiden av meg. Tomhetsfølelsen har alltid fulgt meg fordi jeg var ikke god venn med meg selv. Først i en alder av 44 skjønner jeg viktigheten av å være sin egens beste venn. Forstår du hva jeg mener? Er du glad i deg selv?

11429519_1126763267340379_8865348856065603444_n

Jeg har jo alltid vært hun som sier ting direkte, er litt ekstra energisk, omgir meg med mange mennesker, men har veldig få nære gode venner. Veldig få faktisk, tror jeg kan telle de på en hånd. Men for et nettverk jeg har, og ikke minst mange som bryr seg om meg, det må sies! De faste leserne mine, ikke minst. TAKK for dere <3

Tenker du over hva et godt vennskap er eller bare er du? Vurderer du venneflokken tidvis og gjør deg tanker om hvem du samtaler bedre med, hvem du bare er med fordi det er godt og ikke minst hvem som tilfører deg energi?

Det er så viktig å omgi seg med gode venner og ikke minst vurderer de tidvis. Hva forholdet og relasjonen gir deg. Akkurat her jeg er i dag jobber jeg med å bli min egens beste venn. Være glad i meg selv, finne svar på punktene over ved å jobbe sakte men sikkert med ett og ett. Bli glad i meg selv rett og slett.

I fjor fikk jeg endelig kontakt med en av mine nærmeste fra barndommen igjen, og det er jeg så glad for. Det er ingenting som de gode gamle. De som kjenner hele din historie og forstår deg godt. De som er oppriktig glad i deg som menneske og bryr seg lite om alt det andre som er skapt underveis. DET gir meg noe.

Hvis du vil følge hverdagen min så er jeg TRINEGRUNG på SNAP. Følg meg gjerne der.

Denne sangen liker jeg. Har du hørt den? Vurderer Rasmus konsert i Danmark i sommer….han er så fin.

Rasmus Seebach sin låt Øde Ø og teksten….JEG ELSKER DEN!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:01:08+00:00 23. juni, 2015|Categories: PERSONLIG|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits