Det var denne dietten da……

Jammen er dere en gjeng med FLOTTE lesere. Jeg skrev litt om en sliten fredag (les her ) og plutselig endte jeg opp med masse energi fordi det kom så mange hyggelige kommentarer. Dere er bare best! Du leser, engasjerer deg og er med meg på min reise på denne bloggen. Tusen takk!

Sammen tar vi det videre

Jeg har nå laget en lukket gruppe for de som har lyst å være med. En Facebookgruppe for oss som trenger litt dalig støtte i prosessene vi står i. Ha en daglig dialog hvor vi backer hverandre. Alle trenger støtte i prosesser i livet og dette med vekt er et tema som mange damer kjenner seg igjen i. Vi er vel på en evig diett, mange av oss, selvom jeg holder på med en gigantisk livsstilendring. Og merkelig nok så liker jeg det.

På Innsiden trinegrung 1

Nå er altså en gruppe laget for de som ønsker å være med. Den finner du HER. Jeg har kalt den PÅ INNSIDEN. Var ikke det kos da? Meld deg inn, så løfter vi hverandre. Der må vi kunne være 100% ærlige og utveksle erfaring oss imellom uten at det skal være dumt/flaut eller noe for noen. Du må gjerne invitere venninner med der som trenger et løft…jo flere jo bedre.

Jeg kommer til å blogge om det likevel, og kanskje er det noen av leserne mine sine historier som skal få inspirere andre? Hvem vet…..jeg vet bare at jeg inspireres av å gjøre ting sammen med andre. Så da har vi et prosjekt sammen.

Jeg har faktisk 15 kilo som skal bort. Igjen, tallene i seg selv er IKKE viktige for meg….det er for helsen sin del og fordi jeg SKAL passe fine dressjakker. Det er faktisk viktig for meg. Å føle meg vel i klær.

DEL DETTE INNLEGGET med dine Facebook-venninner….kanskje det er flere som trenger et løft og å få vite om denne gruppen vår? Beste klemmen fra Drammen!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2016-11-05T14:54:13+00:00 28. juni, 2015|Categories: PERSONLIG|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits