Når en endrer livsstil

Jeg står i dette å endre livsstilen og ikke minst endre store deler av hvordan jeg jobber og gjør ting. Det er noen store energilekkasjer i livet mitt, og sakte men sikkert nøster jeg en etter en. Idag er hodet tungt og kroppen jobber ikke helt meg med, men samtaler med lege og andre fagpersoner sier dette er helt vanlig når en endrer livsstil. Jeg endrer jo mye om dagen.

Kunnskap er vesentlig når en skal ta grep og jeg kan lite om kosthold. Eller, jeg vet mye men ingen detaljer. Pluss jeg er ikke ei som leser side opp og side ned, jeg må få det fortalt og vises. Derfor kontaktet jeg Sara bak PALEOLIV og møtte henne idag. DET ga meg masse!!!

paleo trinegrung 1

Jeg vet jeg har mat mellom tennene, men jeg var så ivrig etter endt måltid at jeg glemte helt hvordan jeg så ut. PLUSS jeg har vært å unnet meg massasje i dag så hud og hår er fettete av olje. MYE olje.

Samma det.

Sara skal jeg intervjue mye fremover og dette gleder jeg meg til. Vi har allerede booket første «date» og jeg gleder meg til å lære mer. Veldig spennende å høre om hennes reise og hvorfor hun la om kostholdet. Veldig like grunner som meg selv egentlig, for som meg kjente hun at magen ikke trivdes med gluten, blant annet.

Er ikke dette kjekt? Håper du blir inspirert! Jeg har booket flere inspirasjonsmøter angående veien videre og en plan begynner å forme seg. Men jeg tar det helt med ro, for det må jeg. Beklager litt dårlig kvalitet på bildene men mobilen min er litt ødelagt, det kommer ny i løpet av uken. Tusen takk for at du leser, ha en digg kveld!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2016-11-05T14:54:01+00:00 30. juni, 2015|Categories: PERSONLIG|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits