Sommer og ferietid

Det er ingenting som er bedre enn å gjøre INGENTING når en lenge har gjort ALTFOR MYE. Bare det å våkne i sengen, finne frem boken, og ligge der til magen skriker etter kjøleskapet er en fryd. Jeg elsker ferie og har fokus på alle de gode følelsene det gir meg å gjøre ingenting.

Vi blir aldri flinke nok til å gjøre ingenting.

I dagens samfunn er en ikke vellykket om ikke kalenderen er smekkfull, og jeg er så glad for å ha kommet dit hen at jeg jobber for å leve, ikke lever for å jobbe. Det å gjøre akkurat nok til at hverdagen går rundt, pluss ha litt ekstra om noe skulle skje. Ha fri når jeg kjenner jeg trenger det og ikke jobbe meg ihjel. Det har kostet meg en del å komme dit, jeg er over snittet glad i å jobbe, men endelig lander jeg på at Trine har det best med en litt roligere hverdag.

Ferien i år byr ikke på de store aktivitetene. Ikke skal vi til syden, ikke skal vi reise langt og ei heller ikke bruke masse penger på ting vi ikke trenger. Vi trenger tid sammen, det er det viktigste. Ungene vokser fortere enn gresset og jeg har kun fokus på å være sammen med de mest mulig mens de enda har litt lyst. De har endret seg mye det siste året. For mens  det tidligere var fjellturer og Norge som var topp ferie,  drømmes det om storbyer og mer aktive opplevelser. De er nå fjorten og seksten.

sommeren 2015 trinegrung

Vi tok et døgn på hytten til pappa og det gjorde godt. Bare sitte å se på fjorden, kjenne roen en hytte gir, spille kort, drikke et godt glass med vin og ha de gode samtalene. Jeg savner hytten vi hadde på fjellet, og ikke minst naboene der, men det får komme i en annen sleng. Jeg tror jeg velger leilighet i Provence, før hytte, veien videre, men først må jeg vinne i lotto. Det skjer sikkert veldig snart, bare vent å se.

Hytten til Mai og pappa ligger ved Brandbu og Randsfjorden og det er så fint der. Bildet på midten er fra Landfalltjern i Drammen, en liten svipptur opp fra der jeg bor. Det stedet i Drammen jeg liker best å trene, siden jeg må ha en runde. Opp til tjernet, rundt tjernet og ned igjen. Perfekt runde for meg. Frem og tilbake samme vei funker ikke. Må liksom rundt noe, er du ikke enig?

MINDFULLNESS

Det er dette som er MINDFULLNESS for meg. Ikke gjøre noe, bare være. viktig og lett å glemme i en travel hverdag. Om jeg skal ha et motto for resten av 2015 og inn i 2016….så er det å bare være mer. Ikke gjøre så mye.

GOD sommer! Om du trenger å kurse deg så er det tilbud på http://fbkurset.no ( Facebookkurset) og http://bloggkurset.no (Bloggkurset) denne sommeren. Sjekk ut!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2016-11-05T14:53:42+00:00 13. juli, 2015|Categories: MIN BLOGG, OPPLEVELSER|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits