Oppdatering Rosacea-nesen

Jeg ler litt med meg selv her jeg sitter. Oppdatering nesen. Det er liksom den overskriften hahahaha. Nesen min har nyhetsinteresse, men dette er jo for de spesielt interesserte som og plages av Rosacea.

Om du ikke er oppdatert (HVA, leser du ikke ALLE innlegg- jeg er fornærmet hahahaha) så gjør det først HER. Sånn, da skjønner du hva det går i. Det er jo en fordel, tross alt.

trinegrung rosacea

Nesen min ja, hvordan har den det egentlig? Jo takk som spør, den er nå der og mye mindre hoven og rød enn den var for noen måneder siden. Når du leser innlegget som jeg linket til over så skjønner du at jeg går på en relativt sterk medisin som jeg har noen måneder igjen på. Jeg har, etter anbefaling av lege, gjort en del kostholdsendringer som samsvarer med hudlidelser og for meg har det vært ALFA OMEGA.

For om du kikker nøye på bildene så ser du at jeg er litt rød i dag. Grunnen? Jeg spiste is i går for å teste. Fem uker uten melkeprodukter og vips…..den ble hoven og rød «med en gang» jeg tok meg en liten skål med vanilje-is. Så dermed vet jeg det…melkeproteiner er definitivt noe eksemen min IKKE vil ha og da spesielt den søte sorten. Som legen og sa.

Utover det går det bedre på medisinen og mørke tanker er historie. Tenke seg til at jeg skulle få alle bivirkninger som fantes. Typisk min flaks. Nå er de redusert til tørre lepper, sår i nesen, noe eksem på underarmene. Ellers er alt i skjønneste orden. Da utover mine vanlige menneskelige feil. Hehe.

trine grung rosacea 2

SÅNN! I tilfelle du ville ha meg ekstra nærme så fikset jeg det. Så spring ut på internet og fortell til dine venner for det er mange som plages av Rosacea. En skikkelig møkkalidelse, men jeg tror kosthold og hormoner spiller veldig inn. Pluss sensitiv tarm. Ihvertfall for min del og der er jeg ikke alene da mange blogglesere har gjort endringer etter å ha lest hos meg. Kjekt! Da kan jo bloggen brukes til noe da!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2016-11-05T14:53:00+00:00 10. august, 2015|Categories: MIN BLOGG, PERSONLIG|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits